Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Λίνγκαρντ, Γκαρθία, Ντε Γκουζμάν

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Λίνγκαρντ, Γκαρθία, Ντε Γκουζμάν

bet365

Ο Μανού Γκαρθία που βρίσκεται μια ανάσα από τον Άρη, ο Ντε Γκουζμάν που συμφώνησε με τη Σπάρτα Ρότερνταμ και η «βόμβα» Λίνγκαρντ στη Νότιγχαμ! Αναλυτικά τα πάρε-δώσε της ημέρας (21/7).

Η μεταγραφική «δράση» συνεχίστηκε σε όλα τα μέτωπα της Ευρώπης, με τη μεγάλη «βόμβα» της ημέρας (21/7) να πυροδοτείται στην Αγγλία! Ο λόγος για τη μετακίνηση του Τζέσι Λίνγκαρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία με δέλεαρ το συμβόλαιο αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών ετησίως νίκησε τον ανταγωνισμό και έπεισε τον Άγγλο να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο. Μια προσθήκη που αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα για τους Κόκκινους, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το μεταγραφικό τους ντεμαράζ με τον αριθμό των νέων αφίξεων να ανέρχεται πλέον στους 11!

Στα υπόλοιπα αξιοσημείωτα deals από το εξωτερικό, η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε και τυπικά την προσθήκη του Γάλλου διεθνή μπακ, Τζόναθαν Κλος, από τη Λανς για το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, την ίδια ώρα που ο συμπατριώτης του, Λεό Ντουμπουά αποχώρησε από τη Λυών για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Γαλατάσαραϊ.

Στα εγχώρια πρωταθλήματα τώρα υπήρξαν κινήσεις αρκετών ομάδων. Ο Άρης ετοιμάζεται να κλείσει την προσθήκη του Μανού Γκαρθία, καθώς απομένουν τα τυπικά ώστε ο 24χρονος να γίνει παίκτης των «Κίτρινων». Οι οποίοι όχι μόνο έχουν συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για χάρη του παίκτη αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής των συμβολαίων.

Στην ΑΕΚ ο έμπειρος Σουηδός μεσοεπιθετικός, Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποχώρησε οριστικά, με την Πάφο να ανακοινώνει την απόκτησή του. Στον ΟΦΗ ο Ντε Γκουζμάν που δεν θα συνεχίσει στους Κρητικούς συμφώνησε με τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο 35χρονος χαφ ήθελε να επιστρέψει στην Ολλανδία ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά του και τα έχει ήδη βρει με το club της χώρας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

«Χτύπημα» από τη Γαλλία κάνει ο Ατρόμητος που παίρνει τον Γάλλο winger Γκαετάν Ρομπάιγ, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Λανς. Κατά τα άλλα παίκτης της Λαμίας είναι και επίσημα ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Γκουστάβο Μαρμεντίνι που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Φθιώτιδας. Η Λαμία ανακοίνωσε και την επιστροφή του Βασιλακάκη, ενώ αποχώρησε ο Ελευθεριάδης. Επίσης ο Λεβαδειακός έκλεισε επίσημα τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ρεγκίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα