Άγιαξ: Ετοιμάζει τριπλό «χτύπημα» με Μπέισι, Κονσεϊσάο και Μπρόμπεϊ

Newsroom
Άγιαξ: Ετοιμάζει τριπλό «χτύπημα» με Μπέισι, Κονσεϊσάο και Μπρόμπεϊ

bet365

Ο Άγιαξ βρίσκεται μία ανάσα από την πραγματοποίηση τριών μεταγραφών με τους Μπέισι, Κονσεϊσάο και Μπρόμπεϊ να προβάρουν την φανέλα του «αίαντα».

Μετά τη συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πώληση του Λισάντρο Μαρτίνες, ο Άγιαξ βγαίνει στην αντεπίθεση και είναι έτοιμος να ανακοινώσει τρεις μεταγραφές. Ο πρώτος είναι ο Κέλβιν Μπέισι, ο 22χρονος Νιγηριανός αριστερός μπακ της Ρέιντζερς, που αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Σκωτσέζους, με την ολλανδική ομάδα να έχει συμφωνήσει να δώσει 22 εκατ. ευρώ (+ 5 ακόμα ως μπόνους) για να πάρει την έγκριση της ομάδας του Τζιοβάνι Φανμπρόνκχορστ.

Ακόμη, ο «αίαντας» ενεργοποίησε την ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ που είχε στο συμβόλαιό του ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο της Πόρτο αναγκάζοντας ουσιαστικά τον πατέρα του Σέρτζιο, που είναι προπονητής των «δράκων» να συναινέσει στην παραχώρησή του. Ο 19χρονος Πορτογάλος εξτρέμ πραγματοποίησε πέρυσι 33 συμμετοχές έχοντας τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε μόλις 757 αγωνιστικά λεπτά.

Τέλος, φαίνεται πως θα έχουμε και μία επιστροφή στους Ολλανδούς, αφού ο Άγιαξ τα έχει βρει και με την Λειψία για να πάρει πίσω τον Μπράιαν Μπρόμπεϊ. Ο 20χρονος Ολλανδός στράικερ έφυγε πέρυσι ως ελεύθερος από τον «αίαντα» για να πάει στους Γερμανούς, όμως τα πράγματα δεν πήγε όπως τα περίμενε και μετά από μόλις 13 συμμετοχές και 234 λεπτά, επέστρεψε τον Γενάρη ως δανεικός στο ολλανδικό κλαμπ για έξι μήνες. Ύστερα από το διάστημα αυτό επέστρεψε και πάλι στην Γερμανία, όμως φαίνεται πως θα γίνει ξανά μόνιμος κάτοικος Άμστερνταμ.

 

Τελευταία Νέα