Γερο-Γιοβάισα: Και ο Παναθηναϊκός στο κάδρο...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Και ο Παναθηναϊκός στο κάδρο...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να τσεκάρει τι γίνεται με τα μακροχρόνια πονταρίσματα που τον εξιτάρουν και αυτή τη φορά στρέφεται στην Super League.

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Σαν να δρόσισε λίγο σήμερα, ε; Και για να λέμε και τους στραβού το δίκιο, ανυπόφορο καλοκαίρι ακόμα δεν έχουμε νιώσει, αν και τέτοιες μέρες που το μελετάμε, ικανό είναι μετά τις 15 του Ιούλη να μην αντέχουμε ούτε το δέρμα μας.

Σας θέλω όμως ψύχραιμους όλους και πάνω απ' όλα θέλω ψυχραιμία όταν ασχολούμαστε με τα πονταρίσματά μας. Γι' αυτό και με την ησυχία μου κάθομαι αυτές τις μέρες και τσεκάρω τι γίνεται σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και ποια μακροχρόνια είναι πιο... πιασάρικα.

Πριν από μερικές μέρες επέλεξα ν' ασχοληθώ με την Premier League και τώρα το γυρίζω στο... ελληνικό, με την Super League να έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Γιατί κυρίες μου και κύριοι, ποιος μου λέει ότι ο Παναθηναϊκός δεν πηγαίνει για πρωταθλητισμό τη νέα σεζόν; Μετά την επαναφορά στην Ευρώπη, την κατάκτηση του Κυπέλλου, τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς και τη μεθοδική βελτίωση της ομάδας που έφτασε σε σημείο να παίζει κανονικό ποδόσφαιρο, ποιος βγάζει τους «πράσινους» από το κάδρο; Και με Τσέριν και με Μάγκνουσον και με Γκάνεα και με Λοντίγκιν και με Χουάνκαρ που ανανέωσε, οι «πράσινοι» έχουν βρεθεί σε απόδοση 10,00 για να πάρουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια!

Ο φετινός Πρωταθλητής, Ολυμπιακός, παρ' όλα αυτά, έχει κάνει τα δικά του κουμάντα και έχει φυσικά και την εμπειρία. Με ενίσχυση στην επίθεση με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Άρη, με τον Ζινκερνάγκελ να μεταφέρει στην Ελλάδα «άρωμα» από το μαγικό ποδόσφαιρο της Αγγλίας, με τον Βρσάλικο που είναι πολυτέλεια για την Super League και τον Πίπα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί με απόδοση 1,40 για τη διατήρηση των κεκτημένων.

Αυτός που ακολουθεί είναι ο ΠΑΟΚ που με τρομερή ταχύτητα εξ αρχής στο μεταγραφικό παζάρι φρόντισε να γεμίσει με μεταγραφές. Πήρε Κοτάρσκι για την εστία, Κουλιάτα για αριστερά, Σάστρε για δεξιά, Κάργα για τα στόπερ, Σοάρες για τα άκρα, Αντρέ Ρικάρντο για μεσοεπιθετικά, Τιάγκο Ντάντας για τα χαφ και Ιβάν Νάσμπεργκ για επιλογή στα μετόπισθεν. Και με τον captain Βιεϊρίνια γι' ακόμα μια χρονιά, ο «δικέφαλος του βορρά» έχει στόχο την κορυφή. Και εντοπίζεται σε απόδοση 5,00.

Όσο για την ΑΕΚ, αυτή τοποθετείται με απόδοση 7,00 για να καταφέρει να κάνει μαγική και ονειρεμένη την πρώτη σεζόν της μεγάλης της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι το παρελθόν, κάτι η αύρα της περιοχής, κάτι το έργο τέχνης με τον δικέφαλο αετό και κάτι οι αναμνήσεις που θα ξυπνήσουν, ενδεχομένως να δώσουν ώθηση. Ο Τσούμπερ είναι πλέον κανονικά παίκτης της «Ένωσης», ο Γκατσίνοβιτς έμαθε στον Παναθηναϊκό και θα εφαρμόσει στην ΑΕΚ, ο Γιόνσον ενισχύει το κέντρο και ο Γιώργος Αθανασιάδης με εμπειρίες από το Champions League θα βρεθεί στο τιμ των τερματοφυλάκων. Και στης Φιλαδέλφειας τα μέρη θα έχει ενδιαφέρον φέτος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα