Γερο-Γιοβάισα: Ο Χάαλαντ κάνει τη Σίτι φαβορί για τον τίτλο, αλλά...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ο Χάαλαντ κάνει τη Σίτι φαβορί για τον τίτλο, αλλά...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ακριβώς έναν μήνα πριν από την έναρξη της νέας Premier League εξετάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και βλέπει την σειρά με την οποία κατατάσσονται στη λίστα των φαβορί οι ομάδες.

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Η αλήθεια είναι ότι μερικές ανάσες χρειάζονται πάντα, αλλά όταν η Premier League δεν υπάρχει μέσα στη μέρα μου, κάτι λείπει ρε παιδιά... Κάτι είναι κενό. Κάπως αλλιώτικα είναι τα βράδια και δεν το αντέχω!

Θα μου πείτε, «ρε γέρο, βγες μια μπύρα να ισιώσεις». Δίκιο έχετε! Αλλά τι ωραία που θα είναι τον Αύγουστο με τη μπαλίτσα μας και την ωραία Αγγλία και τα αστέρια της Premier και τις κουβέντες που θα κάνουμε!

Και επειδή σε ακριβώς έναν μήνα – άντε, λίγο λιγότερο γιατί η πρώτη σέντρα είναι στις 5/8 – το πρωτάθλημα που όλοι αγαπάμε αρχίζει ξανά, είπα να ρίξω μια ματιά στις αποδόσεις!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μάθει απ' έξω κι ανακατωτά τον δρόμο προς την κάθε κορυφή, την κάθε διάκριση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει... μπράτσα από τους τίτλους που σηκώνουν κάθε σεζόν. Τώρα που προστέθηκε και ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο ρόστερ, λογικό δεν είναι να θεωρείται απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του νέου πρωταθλήματος;

Στο 1,62 η απόδοση για το μακροχρόνιο ποντάρισμα εξασφάλισης της Premier League για την σεζόν 2022-2023 και αμέσως μετά έρχεται λίγο πιο ψηλά η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» απάντησαν στην μεταγραφή του Πεπ με τον Νορβηγό και ο Πεπ απέκτησε τον Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα. Άφησε τον Μανέ να φύγει για την Μπάγερν και ανανέωσε τον Μοχάμεντ Σαλάχ μέχρι και το 2025.

Και τελικά λέτε ο Γερμανός να κατάλαβε πως σε αυτή την εποχή τα 100 εκατομμύρια είναι ποσό που... απαιτείται, αφήνοντας στην άκρη τις λίγο πιο ρομαντικές τοποθετήσεις του παρελθόντος; Όπως και να 'χει, στο 3,25 βρίσκεται η απόδοση για την κατάκτηση της Premier League από το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

Βέβαια, αν καταφέρει η Τσέλσι να πάρει τον Στέρλινγκ, τον Ντε Λιχτ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εκεί ίσως αλλάξει πολύ το πράγμα! Σε αντίθεση με τις Σίτι και Λίβερπουλ, οι «μπλε» ακόμα δεν έχουν ενισχυθεί, έχουν διώξει τον Λουκάκου, αλλά το νέο αφεντικό, Τοντ Μπόελι, θέλει πολύ το «μπαμ» με τον CR7. Στο 17,00 η απόδοση για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Τόμας Τούχελ, ενώ, μάλλον η Τότεναμ πείθει με τον Αντόνιο Κόντε και τις μεταγραφές που ήδη έχει πραγματοποιήσει.

Τα «σπιρούνια» έχουν δυναμώσει με τους Φόρστερ, Πέρισιτς, Μπισούμα, Ριτσάρλισον, έχοντας πάρει από τον Ιανουάριο και τους Μπεντακούρ και Κουλουσέφσκι. Ο Ιταλός κόουτς στην άκρη του πάγκου βλέπει τον Λίβι να τον εμπιστεύεται και να επενδύσει το ρόστερ, πράγμα που δεν είχε γίνει με τόση συνέπεια και τόση αποφασιστικότητα τα τελευταία χρόνια, με την Τότεναμ πλέον να τοποθετείται στο 15,00 για να γίνει το... θαύμα και να πάρει το πρωτάθλημα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα