Ερυθρός Αστέρας; Δεύτερο σερί νταμπλ για την ομάδα του Στάνκοβιτς (vid)

Newsroom
Ερυθρός Αστέρας; Δεύτερο σερί νταμπλ για την ομάδα του Στάνκοβιτς (vid)

bet365

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική, ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε και το δεύτερο σερί νταμπλ νικώντας την Παρτιζάν στον τελικό του Κυπέλλου (2-1). Πρωταγωνιστής ο άλλοτε μεσοεπιθετικός των Ολυμπιακού, Πλατανιά, ΟΦΗ ο Αλεξάντερ Κάταϊ (δύο γκολ).

Απόλυτος κυρίαρχος στη Σερβία παρέμεινε ο Ερυθρός Αστέρας, ζευγαρώνοντας τις κούπες του για δεύτερη σερί χρονιά. Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς επικράτησε της Παρτιζάν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Σερβίας (2-1) κι έτσι ολοκλήρωσε το νταμπλ, λίγες μέρες μετά την εξασφάλιση του 33ου πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν σε ρόλο πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο της φετινής σεζόν και γνώριμό μας από τη θητεία του σε Ολυμπιακό, Πλατανιά και ΟΦΗ, Αλεξάνταρ Κάται. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του δίνοντας ισάριθμες φορές το προβάδισμα (26', 72') και έφτασε τα 32 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχοντας και 14 ασίστ σε σύνολο 47 εμφανίσεων!

Για τους Ασπρόμαυρους του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, ο Ουρόσεβιτς μείωσε προσωρινά στο 62΄, αλλά αυτή ήταν και η μοναδική τους απάντηση, μένοντας έτσι με «άδεια χέρια» για δεύτερη σερί χρονιά απέναντι στον Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας πρόσθεσε έτσι στο παλμαρέ του το 26ο εθνικό κύπελλο, αφήνοντας την Παρτιζάν στα 16 (αλλά με δύο περισσότερα μετά τη διάσπαση Σερβίας και Μαυροβουνίου, επτά αντί πέντε) . Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έφτασε επίσης τις πέντε κούπες μέσα σε τρία χρόνια ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

@Photo credits: FK Crvena Zvezda Twitter
 

Τελευταία Νέα