Πρωταθλητής Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας!

Newsroom
Πρωταθλητής Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας!

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 3-1 της Βόσντοβατς και έκοψε πρώτος το νήμα στην κούρσα της φετινής Super Liga, κατακτώντας το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Ερυθρός Αστέρας παρέμεινε στο θρόνο του! Η ομάδα του Βελιγραδίου επικράτησε με 3-1 της Βόσντοβατς στην τελευταία αγωνιστική και κατέκτησε το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αφού τερμάτισε πρώτος με 100 βαθμούς, δυο περισσότερους από την Παρτιζάν. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο ο πρώην άσος των Ολυμπιακού, ΟΦΗ και Πλατανιά, Κάταϊ, με τον Ίβανιτς να διπλασιάζει τα τέρματά της ομάδας του στο 52΄.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Νεμάνια Μιλόγιεβιτς, γιό του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Βλάνταν, στο 67΄ προτού ο Ερυθρός Αστέρας γράψει το 3-1 στις καθυστερήσεις. Σκόρερ ο τερματοφύλακας της ομάδας Μπόρχαν, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα