Παναθηναϊκός: Το «αντίο» στον Ίβιτσα Όσιμ

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» στον Ίβιτσα Όσιμ

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» στον Ίβιτσα Όσιμ

bet365

Ο Ίβιτσα Όσιμ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον πρώην προπονητή του «τριφυλλιού».

Ο Ίβιτσα Όσιμ άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (1/5) στην οικία του στο Γρατς, όπου παρέμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ο Βόσνιος τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού για περίπου δύο χρόνια (1992-94), πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1993, αλλά και του Super Cup την ίδια χρονιά. Η «πράσινη» ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση «αποχαιρέτησε» τον Όσιμ, ο οποίος «άφησε το στίγμα του στον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετάει με οδύνη τον Ίβιτσα Όσιμ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο εκλιπών διατέλεσε προπονητής του Τριφυλλιού από το καλοκαίρι του 1992 έως τα μέσα Μαρτίου του 1994. Υπό την καθοδήγηση του Όσιμ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 1992-1993 και το Σούπερ Καπ Ελλάδας τον Αύγουστο του 1993. Ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με γνώσεις, ο οποίος άφησε το στίγμα του στον Παναθηναϊκό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα