Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Μπρομ 4-0: Και ξανά προς την... άνοδο τραβά (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Μπρομ 4-0: Και ξανά προς την... άνοδο τραβά (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Μπρομ 4-0: Και ξανά προς την... άνοδο τραβά (vid)

bet365

Μετά το «σπάσιμο» του αήττητου σερί από τη Λούτον, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη ξέσπασε στη Γουέστ Μπρομ με εμφατική τεσσάρα (4-0) και έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα για τη συμμετοχή στα play-offs ανόδου με προορισμό την Premier League.

Μία στάση στην έδρα της Λούτον και ξανά το «τρένο» ανόδου στις... ράγες. Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς τον «προθάλαμο» της Premier League, τα play-offs ανόδου, επικρατώντας άνετα της Γουέστ Μπρομ των δέκα παικτών από το 17' με 4-0 και απέχει ελάχιστα βήματα μακριά από την εξασφάλιση της εξάδας.

Μπροστά σε σχεδόν 29.000 φιλάθλους στο «City Ground», η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν απογοήτευσε ούτε στιγμή το κοινό της και ουσιαστικά «καθάρισε» με την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος. Κομβικό ρόλο έπαιξε η φάση του 17ου λεπτού, όταν ο Φέρλονγκ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά από την πρώτη, για χέρι εντός περιοχής και ο Τζόνσον συνδύασε το αριθμητικό πλεονέκτημα της Φόρεστ με το 1-0 στο 19'.

Πριν καν καλά-καλά συνειδητοποιήσει τι συνέβη η ομάδα του Στιβ Μπρους, οι παίκτες του Στιβ Κούπερ σκόραραν και δεύτερη φορά, με τον Γιέιτς στο 23' και έκλεισαν ιδανικά το πρώτο ημίχρονο, γράφοντας το 3-0 στις καθυστερήσεις με γκολ του Κόλμπακ.

Έτσι, το δεύτερο ημίχρονο κατέστη τυπική διαδικασία και ο Σάριτς πρόσθεσε απλά το «κερασάκι» στην τούρτα των Κόκκινων στο 90+3'. Πλέον, η Φόρεστ είναι με το... ενάμισι πόδι στα play-offs και με σοβαρές πιθανότητες για την 3η θέση, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από την 7η Μίλγουολ με δύο ματς λιγότερα κι όλα αυτά ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα