ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με Περιφέρεια και Δήμο για το θέμα της «Νέας Τούμπας»

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με Περιφέρεια και Δήμο για το θέμα της «Νέας Τούμπας»

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με Περιφέρεια και Δήμο για το θέμα της «Νέας Τούμπας»

bet365

Από πλευράς ΠΑΟΚ ζητήθηκε διάσκεψη με την συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα παραμένει ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που με δική τους πρωτοβουλία έχουν «παγώσει» τις διαδικασίες για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος.

Προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα από τον ΠΑΟΚ ζητήθηκε διάσκεψη με την παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (22/11), με στόχο να ξεκαθαριστούν τα ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα και αφορούν την συμμετοχή των φορέων στο συνολικό έργο του νέου γηπέδου.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αντιλαμβάνονται πως μόνο έτσι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, με παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να επαναλαμβάνουν πως οι δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, έτσι όπως αυτές εκφράστηκαν στην τελευταία συνάντηση με τα στελέχη του «Δικεφάλου», ισχύουν κανονικά και δεν έχει αλλάξει κάτι γύρω από το ζήτημα της χρηματοδότησης των έργων που συμπεριλαμβάνονται στην ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του νέου γηπέδου.

@Photo credits: PAOK FC
 

Τελευταία Νέα