ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι Προεδρικό Διάταγμα και master plan της «Νέας Τούμπας»

ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι Προεδρικό Διάταγμα και master plan της «Νέας Τούμπας»

Newsroom
ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι Προεδρικό Διάταγμα και master plan της «Νέας Τούμπας»

bet365

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία σύσκεψη, υπό τον Ιβάν Σαββίδη, συζητήθηκαν οι απαραίτητες διορθώσεις στο τελικό κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος, ενώ τρέχει και το θέμα με το master plan της «Νέας Τούμπας»

Δύο ήταν τα σημαντικά ζητήματα που συζητήθηκαν στη νέα σύσκεψη για το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Το πρώτο αφορούσε τις βελτιώσεις και τις απαραίτητες αλλαγές που θέλουν οι «ασπρόμαυροι» να γίνουν στο υπό ψήφιση Προεδρικό Διάταγμα.

Το δεύτερο ζήτημα που συζητήθηκε έχει να κάνει με την απόφαση να προχωρήσει ο διαγωνισμός εταιρειών που σχετίζονται με το master plan του γηπέδου, την ίδια ώρα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωράει στις επαφές με τις διοικήσεις του ΟΑΚΑ και των υπόλοιπων γηπέδων (Σερρών, Πανθεσσαλικού, Λάρισας) αναφορικά με το θέμα της μετεγκατάστασης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Υπό την επίβλεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας για το νέο γήπεδο. Σε αυτή συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και κυρίως συζητήθηκαν οι προτάσεις των νομικών συμβούλων σχετικά με τις μετατροπές που επιβάλλεται να γίνουν στο υπό ψήφιση Προεδρικό Διάταγμα, προκειμένου αυτό να ανοίγει χωρίς αμφιβολία και αμφισημίες, το δρόμο για την ανέγερση ενός σύγχρονου, βιώσιμου γηπέδου στη θέση του υπάρχοντος.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει την διακοπή της διαδικασίας έκδοσης έως ότου ενσωματωθούν σε αυτό όλες οι απαραίτητες αλλαγές, που θα ξεκαθαρίζουν αφενός την ευθύνη του κάθε φορέα στην χρηματοδότηση των έργων, τόσο του γηπέδου, όσο και του περιβάλλοντα χώρου και αφετέρου στις διευρυμένες δυνατότητες χρήσης γης του εν γένει χώρου.

Για το λόγο αυτό και για να αλλάξουν σημεία που είναι σε αντίθεση με τις έως τώρα συμφωνίες με τον Δήμο και την Περιφέρεια, αποφασίστηκε να ζητηθούν επιστολές από τους δυο φορείς που θα συνομολογούν τις απαιτούμενες αλλαγές στο Προεδρικό Διάταγμα.

Παράλληλα και συνεπικουρικά, αποφασίστηκε να γίνει πρόσκληση σε διαγωνισμό για το master plan του γηπέδου, σε εταιρίες με εμπειρία σε ανάλογα έργα ανακατασκευής γηπέδων σε αστικό ιστό.

Τέλος, δόθηκε η εντολή να προχωρήσουν οι συζητήσεις τόσο με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, όσο και με τις διοικήσεις των υποψήφιων γηπέδων για μετεγκατάσταση».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα