Ρέιντζερς: Μια ανάσα από τον Φαν Μπρόνκχορστ

Ρέιντζερς: Μια ανάσα από τον Φαν Μπρόνκχορστ

Newsroom
Ρέιντζερς: Μια ανάσα από τον Φαν Μπρόνκχορστ

bet365

Η αναζήτηση καινούργιου προπονητή φαίνεται ότι θα λάβει πολύ σύντομα τέλος για τη Ρέιντζερς, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζιοβάννι Φαν Μπρόνκχορστ.

Ο Τζιοβάννι Φαν Μπρόνκχορστ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Ρέιντζερς. Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για το Μπέρμινγκχαμ και την Άστον Βίλα, οι Σκωτσέζοι βγήκαν άμεσα στην αγορά για την αναζήτηση του διαδόχου του. Μεταξύ των υποψηφίων που εξετάστηκαν ήταν και ο Ρόναλντ Κούμαν, πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά η περίπτωση του Φαν Μπρόνκχορστ ήταν αυτή που προκρίθηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Ολλανδός προπονητής τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Γλασκώβης, και το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση του «γάμου» είναι η συμφωνία των δύο πλευρών σχετικά με τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου του πρώην τεχνικού της Φέγιενορντ.

Ο Φαν Μπρόνκχορστ στην πολύχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα είχε μάλιστα φορέσει την φανέλα της Ρέιντζερς για μια τριετία, την περίοδο 1998-2001, σημειώνοντας με την φανέλα της 22 τέρματα σε 117 εμφανίσεις.

 

Τελευταία Νέα