Ρέιντζερς: Και ο Κούμαν στην κούρσα της αντικατάστασης του Τζέραρντ, φαβορί ο Φαν Μπρόκχορστ

Newsroom
Ρέιντζερς: Και ο Κούμαν στην κούρσα της αντικατάστασης του Τζέραρντ, φαβορί ο Φαν Μπρόκχορστ

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν πιθανόν να μην χρειαστεί να μείνει για πολύ καιρό εκτός προπονητικής, αφού η Ρέιντζερς έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό τεχνικό.

Ήταν μόλις 27 Οκτωβρίου, όταν η Μπαρτσελόνα ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόναλντ Κούμαν, μετά από ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα. Το 1-0 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ολλανδού στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα», τους οποίους άφησε στην 9η θέση της La Liga με μόλις 15 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές.

Παρά το αποτυχημένο του πέρασμα από το «Καμπ Νόου», φαίνεται ότι η μετοχή του Κούμαν βρίσκεται ακόμα αρκετά ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αφού η Ρέιντζερς εξετάζει αρκετά σοβαρά την περίπτωσή του. Παρ' όλα αυτά, το μεγάλο φαβορί για την θέση του Στίβεν Τζέραρντ που αποχώρησε αιφνιδίως για την Άστον Βίλα παραμένει ο Τζιοβάννι Φαν Μπρόκχορστ, ο οποίος στην πολυετή του καριέρα ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει και την φανέλα της σκωτσέζικης ομάδας.

Σε περίπτωση πάντως που ο Κούμαν κάνει την ανατροπή και βρεθεί αυτός επικεφαλής της κούρσας έναντι του συμπατριώτη του, θα βρεθεί για τρίτη φορά σε πάγκο ομάδας του Νησιού, μετά τις θητείες του σε Σαουθάμπτον και Έβερτον.

 

Τελευταία Νέα