Θέος: «Η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες, ξεκάθαρη η έλλειψη αγώνων»

Θέος: «Η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες, ξεκάθαρη η έλλειψη αγώνων»

Newsroom
Θέος: «Η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες, ξεκάθαρη η έλλειψη αγώνων»

bet365

Στην έλλειψη αγώνων στάθηκε ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος μετά την ισοπαλία με την Γερμανία (1-1), αποτέλεσμα το οποίο αφήνει εκτός συνέχειας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στην έλλειψη αγώνων απέδωσε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Θέος τον αποκλεισμό της Εθνικής Νέων από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μιλώντας μετά το 1-1 με την Γερμανία. Αναλυτικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια σε αυτό τουρνουά. Κοίταξαν στα μάτια τις δύο μεγάλες ομάδες του ομίλου, τη Γερμανία και τη Ρωσία, στα παιχνίδια με τις οποίες έπρεπε να διαχειριστούν αριθμητικό μειονέκτημα. Ωστόσο εκεί έδειξαν μεγάλα αποθέματα ψυχής και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες και ιδιαίτερα στην ατυχία που είχαμε στο παιχνίδι με τα Φερόε και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό και πιο ξεκάθαρο ωστόσο, ήταν η έλλειψη αγώνων. Κυρίως αυτό πληρώσαμε..

Συνεχίζω να πιστεύω στο ταλέντο και την αξία αυτών των παιδιών και θεωρώ ότι πρόκειται για μια πολύ καλή φουρνιά, από την οποία θα δούμε στο μέλλον αρκετούς ποδοσφαιριστές να στελεχώνουν τις μεγαλύτερες ηλικιακά εθνικές ομάδες και να φτάνουν ως την Εθνική Ανδρών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα