Ελλάδα – Γερμανία 1-1: Δεν μπόρεσε να νικήσει και έμεινε εκτός η Εθνική Κ19

Newsroom
Ελλάδα – Γερμανία 1-1: Δεν μπόρεσε να νικήσει και έμεινε εκτός η Εθνική Κ19

bet365

Παρά την προσπάθεια η Εθνική Κ19 δεν κατάφερε να επικρατήσει της Γερμανίας με το 1-1 να την αφήνει εκτός επόμενης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Όνειρο ήταν και πάει για την Εθνική ομάδα Κ19 η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 1-1 με την Γερμανία και έμεινε εκτός συνέχειας, καθώς πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην Elite Round. Στα του αγώνα η Γερμανία μετά από ένα ημίχρονο χωρίς γκολ κατάφερε να προηγηθεί με τον Κάντε στο 49', για να ισοφαρίσει ο Κούτσιας στο 62' με πέναλτι για την Εθνική μας. Στα λεπτά που έμειναν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να πετύχει και κάποιο άλλο γκολ με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελόπουλος, Γκογκουβίτης, Καλογερόπουλος (80' Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69' Καστανάρας) Χριστόπουλος, Κουτεντάκης (55' Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55' Χριστόπουλος)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ούρμπιγκ, Κραφτ (81' Κόστκα), Χέρολντ, Αρέι-Μπι, Γκιούνθερ, Κέσικ, Βάγκνερ, Γκούρπουζ (46' Ρίντελ), Σλεμπ (73' Χέτβερ), Κάντε, Γκεντίκλι (85' Γέσεν)

 

Τελευταία Νέα