Σάλκε: «Σύννεφα» για Γραμμόζη

Σάλκε: «Σύννεφα» για Γραμμόζη

Βασίλης Μπαλατσός
Σάλκε: «Σύννεφα» για Γραμμόζη

bet365

Ο Δημήτρης Γραμμόζης βρίσκεται σε δύσκολη θέση στη Σάλκε με το μέλλον του να κρίνεται επισφαλές. Υποψήφιος για τη διαδοχή του ο μέχρι πρότινος προπονητής των Γιαννούλη - Τζόλη στη Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε.

Η Σάλκε ξεκίνησε μέτροα τη φετινή σεζόν, στη Zweite Liga, έχοντας δύο ήττες και μια ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια η κατάσταση στους «Βασιλικούς Μπλε» καλυτέρεψε, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη πήρε επτά νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις.

Η Σάλκε στις 26 Οκτωβρίου γνώρισε την ήττα - αποκλεισμό από τη Μόναχο 1860, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, με σκορ 1-0 και στη συνέχεια γνώρισε δύο ήττες στο πρωτάθλημα από Χάιντενχαϊμ (εκτός έδρας) και Ντάρμσταντ (εντός έδρας).

Οι «μπλε» βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 22 βαθμούς, όντας στο -6 από την πρωτοπόρο Zανκτ Πάουλι και πλέον ο Έλληνας τεχνικός αμφισβητείται έντονα από τους οπαδούς. Παρόλο που ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ρόουβεν Σρέντερ, στήριξε δημόσια τον Γραμμόζη, τα γερμανικά μέσα αναφέρουν, πως το μέλλον του 43χρονου προπονητή είναι αβέβαιο.

Ήδη έχουν βγει στη δημοσιότητα υποψήφιων προπονητών για την τεχνική ηγεσία της Σάλκε με την περίπτωση του Ντάνιελ Φάρκε να ξεχωρίζει. O μέχρι πρότινος κόουτς των Γιαννούλη - Τζόλη, απολύθηκε από τη Νόριτς το περασμένο Σάββατο (6/11) μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

 

Τελευταία Νέα