Τσάβι: Κατέκτησε τον έβδομο τίτλο του με την Αλ Σαντ στο Κατάρ (vids)

Τσάβι: Κατέκτησε τον έβδομο τίτλο του με την Αλ Σαντ στο Κατάρ (vids)

Κώστας Τόπας
Τσάβι: Κατέκτησε τον έβδομο τίτλο του με την Αλ Σαντ στο Κατάρ (vids)

bet365

Η Αλ Σαντ του Τσάβι, επικράτησε της Αλ Ραγιάν με 5-4 στα πέναλτι, στον τελικό του Κυπέλλου εμίρη του Κατάρ. Ο έβδομος τίτλος του άλλοτε άσου της Μπαρτσελόνα, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής της Αλ Σαντ το 2019.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί όπου η Αλ Σαντ κατάφερε να επικρατήσει με 5-4 της Αλ Ραγιάν του Χάμες Ροντρίγκες και να στεφθεί Κυπελλούχος.

Η συλλογή τίτλων του άλλοτε αστέρα της Μπαρτσελόνα, στο Κατάρ συνεχίζεται χωρίς σταματημό, καθώς πλέον έχει κατακτήσει δύο φορές το Emir of Qatar Cup (2020 και 2021) το πρωτάθλημα του Κατάρ (2021) το Κύπελλο του Κατάρ δύο φορές (2020 και 2021), το Σούπερ Καπ (2019) και το Stars Cup (2019/2020) και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τους επτά τίτλους στη σύντομη προπονητική καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι το όνομά του έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο για τους «μπλαουγκράνα», καθώς μετά το γεγονός ότι ο Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας, οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου εξετάζουν ξανά την περίπτωσή το

υ για την τεχνική ηγεσία.

@Photo credits: Video Screen
 

Τελευταία Νέα