O «Πρίγιο», ο «Τζόνι» και ο… ΠΑΟΚ της Αυστραλίας! (vid)

O «Πρίγιο», ο «Τζόνι» και ο… ΠΑΟΚ της Αυστραλίας! (vid)

O «Πρίγιο», ο «Τζόνι» και ο… ΠΑΟΚ της Αυστραλίας! (vid)

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον… ΠΑΟΚ της Αυστραλίας! Βλέπετε στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ είναι έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο. Εκεί θα συναντήσει και τον αγαπημένο Τζόνι Αναστασιάδη των ΠΑΟΚτσήδων.

H απόφαση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ δεν πολυάρεσε στους συμπατριώτες του. Σε αντίθεση, δηλαδή, με τους Έλληνες ομογενείς που είδαν με θετικό μάτι και πανηγυρίζουν για την συμφωνία του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Μελβούρνης.

Ο Έλληνας ομογενής ιδιοκτήτης της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, Τζέισον Σουράσης, όπως είπε μιλώντας στο Gazzetta, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου Χρήστο Πεχλιβάνη, ήταν οι δύο άνθρωποι που έπεισαν τον «Πρίγιο» να πει το «ναι» στην πρότασή τους.

Στην ομάδα υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο και πολύ… ΠΑΟΚ! Από τον CEO, Χρήστο Πεχλιβάνη, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του «Δικεφάλου του Βορρά» μέχρι τον Τζόνι Αναστασιάδη, τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, που εργάζεται ως βοηθός προπονητή από τον Ιανουάριο του 2019 στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Ο Πρίγιοβιτς των 55 γκολ σε 88 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα τη διετία 2017-2019 θα έχει πολλά να πει και να θυμηθεί με τον αγαπημένο Τζόνι των φίλων του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη τον καλοκαίρι του 1988 και για εννιά χρόνια ήταν από τους βασικούς πυλώνες της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν να θυμούνται μερικά εντυπωσιακά γκολ που πέτυχε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, όπως αυτό στο 5-0 επί της Δόξας Δράμας στις 10 Ιανουαρίου του 1993.

Προερχόμενος από την Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ και έχοντας ήδη γίνει διεθνής με την εθνική Νέων της Αυστραλίας πήρε το δρόμο για την Ελλάδα μετά από προτροπή του πατέρα του, ο οποίος ήταν φόλα ΠΑΟΚτσής και του είχε μεταδώσει το… μικρόβιο και την αγάπη για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η μεταγραφή του κόστισε 6.000.000 δραχμές και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 234 συμμετοχές σημείωσε 26 γκολ. Αγωνίστηκε σε μια πολύ περίεργη εποχή για τον Σύλλογο, «στα 9.5 χρόνια στην ομάδα έζησα Βουλινό, Δεδεόγλου, Αλεξόπουλο, Μπατατούδη. Τέσσερις προέδρους και 17 προπονητές», είχε πει σε μια συνέντευξή του από τη μακρινή Αυστραλία, όπου επέστρεψε μετά το τέλος της παρουσίας του στην Ελλάδα (μετά τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην ομάδα του Εδεσσαϊκού) για να κλείσει την καριέρα του ως παίκτης της Γιάραβιλ το καλοκαίρι του 2004 σε ηλικία 36 ετών.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα