Πως μπορείς να συνδεθείς και να φτιάξεις ομάδα στο Super League Fantasy του Gazzetta

Newsroom
Πως μπορείς να συνδεθείς και να φτιάξεις ομάδα στο Super League Fantasy του Gazzetta
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος έχει αρχίσει. Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; To Gazzetta Fantasy Challenge ξεκινάει ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Εφτασε η στιγμή για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να κοουτσάρεις την ομάδα σου, να κάνεις μεταγραφές και στο τέλος να στεφθείς πρωταθλητής, κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μπορείς να μάθετε όλες τις πληροφορίες με ένα κλικ εδώ. Μέχρι όμως την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος, έχεις τον χρόνο και την ευκαιρία να αξιολογήσεις τους παίκτες όλων των ομάδων, προτού τους χρησιμοποιήσεις στην ομάδα σου.

Εγγραφή & Παλιοί χρήστες

Αν ένας χρήστης συμμετείχε στο Gazzetta Fantasy Challenge: Euro 2021, δε θα χρειαστεί να κάνει εγγραφή σε νέο λογαριασμό. Απλά καταχωρείτε το email και τον κωδικό σας στον ήδη υπάρχον λογαριασμό. Νέοι χρήστες θα γραφτούν από την αρχή εισάγοντας μία διεύθυνση ηλεκτρονικού λογαριασμού, έναν αριθμό τηλεφώνου, επιλέγοντας έναν κωδικό και συμπληρώνοντας προσωπικά στοιχεία.

Αφού ολοκληρώσεις την διαδικασία της εγγραφής είσαι έτοιμος για την απόλυτη εμπειρία, αφού δημιουργήσεις πρώτα την ομάδα σου στο Super League Fantasy Challenge. Αν θέλεις να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για ενίσχυση, τότε πάρε χαρτί και στιλό και σημείωσε τα ονόματα, από την λίστα με τους 10 πιο ακριβούς παίκτες του Super League Fantasy Challenge. Αν όμως είσαι προβληματισμένος και δεν γνωρίζεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να επιλέξεις την ομάδα σου τότε ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Επιλογή Ομάδας

Επιλέξτε την ομάδα των 11 παικτών πατώντας το σύμβολο + δίπλα στα ονόματά τους στη λίστα παικτών. Κάθε παίκτης έχει αποτιμηθεί σε εκατομμύρια ευρώ και η συνολική αξία της ομάδας σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των παικτών που μπορείτε να επιλέξετε από οποιαδήποτε ομάδα και μπορείτε να επιλέξετε από οποιαδήποτε από τα ακόλουθα συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2, 4-5- 1, 3-4-3 ή 5-4-1.

Κάντε κλικ στις κεφαλίδες των στηλών στη λίστα των παικτών για να ταξινομήσετε τους παίκτες είτε με βάση την αξία, είτε τη θέση ή τη χώρα τους. Υπάρχουν επίσης πρόσθετα φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις επιλογές σας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την ομάδα σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή", δώστε ένα όνομα και συνεχίστε στην εγγραφή.

 

Τελευταία Νέα