Gazzetta Cup powered by AXE: Ώρα τελικού, υπόθεση υπερομάδων!

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: Ώρα τελικού, υπόθεση υπερομάδων!

bet365

Ολυμπιακός και ΑΕΚ μετέτρεψαν τα ντέρμπι τους σε περίπατο, σκόραραν 18 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια και ο μεγάλος τελικός του Gazzetta Cup powered by AXE αναμένεται ως η απόλυτη επιθετική «μονομαχία» (12/4, 20:00, Gazzetta).

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Πριν από την έναρξη των αγώνων, δεν υπήρχε μεγάλη ασφάλεια για προγνωστικά. Πώς να υπάρξει, άλλωστε, όταν το ένα κλασικό ελληνικό ντέρμπι διαδεχόταν το άλλο. Εντούτοις, ένας εκ των Δικεφάλων και ένας εκ των Αιωνίων έδωσαν όπως αναμενόταν ραντεβού στον μεγάλο τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE. Το πώς το έκαναν, όμως, μετράει διπλά.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός σάρωσαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, με υπερηχητική εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη ρεβάνς.

Η Ένωση επικράτησε από το πρώτο ματς στην έδρα του ΠΑΟΚ με 5-1 και στο δεύτερο ματς έκανε το 2/2 με σβηστές τις μηχανές (2-0), αποδεικνύοντας πλήρως την ανωτερότητά της κόντρα στον πρωταθλητή της σεζόν eFootball PES. Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι πάλι δεν είχαν διάθεση να κόψουν φόρα απέναντι στον Παναθηναϊκό κι αφού πάτησαν με το… ενάμιση πόδι στον τελικό μετά το 6-1 του πρώτου αγώνα, κατέβασαν και το άλλο μισό με νέα, εμφατική πεντάρα (5-1). Κάπως έτσι, το σκηνικό που δημιούργησαν αμφότεροι ενόψει του σπουδαίου αγώνα της Κυριακής (12/4, 20:00), με τα 18 τέρματα σε τέσσερις αναμετρήσεις, υπόσχεται την απόλυτη επιθετική μονομαχία.

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Για την ΑΕΚ, η αύρα μετά τις νέες προσθήκες παικτών στο ρόστερ φαινόταν ότι την είχε αλλάξει προς το καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και έμοιαζε ικανή για τη ζημιά. Όχι τόσο «ηχηρή» βέβαια με αυτό που μας επιφύλασσε εν τέλει, αλλά σίγουρα μπήκε στο τουρνουά με τον ρόλο του «κάτι παραπάνω από αουτσάιντερ». Και το απέδειξε εντυπωσιακά, κάνοντας πράξη το σύνθημα του αρχηγού της, ο οποίος είχε δηλώσει πως στόχος είναι η νίκη με κάθε τρόπο και επιθετικό προσανατολισμό. Αν ο απολογισμός των 5 γκολ σε 6 τελικές ευκαιρίες στο πρώτο ματς δεν συνοψίζει ιδανικά και τα δύο στοιχεία, τότε ποιος;

Από τους πρωταγωνιστές των Κιτρινόμαυρων ήταν ο… εικονικός Μάρκο Λιβάγια, διαχειριζόμενος από τον Marco Minic (@TeamMinic). Ο προωθημένος της ομάδας ήταν ο παίκτης που πέτυχε το πρώτο γκολ και άνοιξε τον δρόμο για τον θρίαμβο. Μπορεί η αποτελεσματικότητα των επιθετικών να κέντρισε την προσοχή, αλλά ο ίδιος, μιλώντας στο gazzetta.gr μετά το ματς δήλωσε πως για να προκριθεί η ΑΕΚ στον τελικό, βοήθησαν οι όλες οι γραμμές, ακόμα και όσοι δεν αγωνίστηκαν, με τον δικό τους τρόπο:

«Καταρχάς θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας έπαιξε καλά, η άμυνα ειδικά έκανε εξαιρετική δουλειά με το να μετακινεί την πίεση από εμάς τους επιθετικούς και να σταματά τους αντιπάλους μας. Η μεσαία μας γραμμή έδειξε τις εξαιρετικές ικανότητές της και όλη η δουλειά μας φαίνεται στο τελικό σκορ. Ευχαριστώ και τους παίκτες που μπορεί να μην έπαιξαν αλλά είναι εξίσου σημαντικοί για τη νίκη μας, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον τελικό τώρα. Σας ευχαριστώ, ΑΕΚ!!!»

Το πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε με τρόπο ακόμη καλύτερο από αυτόν που είχε στο μυαλό της η ΑΕΚ. Αλλά τώρα υψώνεται το πιο απαιτητικό. Ο Ολυμπιακός έδειξε μέσα στο γήπεδο του PES ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, έβγαλε απίθανες συνεργασίες και τσάκισε την άμυνα του Παναθηναϊκού σε δύο σερί παιχνίδια. Επιβεβαιώνοντας και στον πιο δύσπιστο ότι τίποτα δεν ήταν συμπτωματικό.

Ο @Gavros1991 και οι συμπαίκτες του δεν φάνηκαν καθόλου χορτασμένοι από την κατάκτηση Κυπέλλου και Σούπερ Καπ, εξέθεσαν τον αιώνιό τους αντίπαλο και είχαν για MVP τον «μπόμπερ» και του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Γιάννης Τόγιας (@giannhsCR7), ο gamer των Πειραιωτών σημείωσε τρία τέρματα ως ο Μαροκινός στράικερ (δύο στο 6-1 κι ένα στο 5-1), όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας κι έδειξε ότι θα είναι η κινητήριος δύναμη του Ολυμπιακού και απέναντι στην ΑΕΚ.

«Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να σκοράρω. Δεν θα γινόταν και διαφορετικά όταν το ποδοσφαιρικό μου ίνδαλμα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπως φαίνεται και από το psn μου.).

Αυτό που με γεμίζει περισσότερο όμως είναι να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στην νίκη και να κατακτά τίτλους. Το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και στον τελικό. Είμαι σίγουρος πως όλη η ομάδα θα κάνει πάλι το καθήκον της.

Οι συμπαίχτες μου και γενικά το σύνολο που έχουμε δημιουργήσει είναι το κλειδί των επιτυχιών», ανέφερε μέσω του gazzetta.gr μετά το τέλος των ημιτελικών και έδωσε υπόσχεση με σούπερ ατάκα προς τους φίλους των Ερυθρολεύκων:

«Αύριο ο Ελ Αραμπί θα πάρει ξανά το όπλο του , για να φέρουμε άλλη μια κούπα στο λιμάνι».

Καθώς οι δύο ομάδες αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους ενόψει της σπουδαίας μάχης, το ενδιαφέρον κορυφώνεται, για μία επιθετική ραψωδία που… είχαμε ανάγκη να παρακολουθήσουμε. Σε γεμάτες εξέδρες, με την ατμόσφαιρα των φιλάθλων να θυμίζει τις εικόνες που μοιάζουν μακρινές τον τελευταίο καιρό και την προσπάθεια και των τεσσάρων ομάδων να αξίζουν τουλάχιστον το «ευχαριστώ» μας. Κυρίως, γιατί στο πλαίσιο του Gazzetta Cup powered by AXE προσφέρουν μια φαντασμαγορική ποδοσφαιρική εμπειρία, ένα είδος Final-4 που φανταζόμασταν καιρό και ίσως να μην είχαμε καταλάβει ότι θα το χρειαζόμασταν τόσο.

Αφού, λοιπόν, #Μένουμεσπίτι, όλοι οι… διάδρομοι οδηγούν στην οθόνη του gazzetta.gr στις 20:00 για τον τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που θα κρίνει και τον μεγάλο τροπαιούχο της διοργάνωσης. Μείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα