Gazzetta Cup powered by AXE: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (5-1, 2-0)

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (5-1, 2-0)

bet365

Με καταπληκτικό ποδόσφαιρο, με δύο εύκολες νίκες (5-1, 2-0) και με συνολικό σκορ 7-1 η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ κι έκλεισε θέση στον τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE, το βράδυ της Κυριακής!

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Περίπατο έκαναν οι gamers της ΑΕΚ στον ημιτελικό του Gazzetta Cup powered by AXE επικρατώντας με συνολικό σκορ 7-1 του ΠΑΟΚ και παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Η ΑΕΚ πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς εκτός έδρας επικρατώντας με 1-5 των gamers του ΠΑΟΚ! Με εξαιρετική άμυνα και μεγάλη αποτελεσματικότητα οι κιτρινόμαυροι πήγαν στα αποδυτήρια με 2-0 μπροστά στο σκορ χάρη στα τέρματα των Λιβάια και Βέρντε. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ιταλός σκόραρε και ένα δεύτερο τέρμα για το 0-3 ενώ λίγο πιο μετά ο Ολιβέιρα έκανε το 4-0!

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 4-1 με τον Λάμπρου, ωστόσο η ΑΕΚ συνέχιζε επιθετικά και με τον Αλμπάνη έγραψε το 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιτελικού για το Gazzetta Cup powered by AXE, κόντρα στον ΠΑΟΚ που είχε πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι.

Στη ρεβάνς η ΑΕΚ σφράγισε την πρόκριση στον τελικό από το πρώτο μέρος χάρη στα δύο τέρματα του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος έστειλε τους gamers της Ένωσης στα αποδυτήρια με 2-0 και συνολικό σκορ 7-1. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν πλέον να ανατρέψουν την κατάσταση με τους κιτρινόμαυρους να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ και να κρατάνε δυνάμεις για τον κυριακάτικο τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE περιμένοντας τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Gazzetta Cup powered by AXE: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν το ζωντανό υπερθέαμα!

Παρακολούθησε το Gazzetta Cup AEK vs PAOK semifinal από τον χρήστη HFP_PES_Greece στο www.twitch.tv
 

Τελευταία Νέα