Gazzetta Cup powered by AXE: Οι αρχηγοί δίνουν το σύνθημα πριν από την κλήρωση

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: Οι αρχηγοί δίνουν το σύνθημα πριν από την κλήρωση

bet365

To Gazzetta Cup έρχεται το προσεχές ΣΚ μέσω του gazzetta.gr και οι κάπτεν των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δίνουν την πρώτη εικόνα ενόψει ημιτελικών πριν μάθουν τον αντίπαλο τους στην αυριανή κλήρωση (7/4).
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Οι μέρες λιγοστεύουν και οι προετοιμασίες των τεσσάρων μονομάχων του «Gazzetta Cup» επισπεύδονται, για να είναι πάνοπλοι πριν από τα σπουδαία παιχνίδια.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βάζουν το… κερασάκι στην τούρτα της δικής του σεζόν στο efootball της Hellenic Federation of PES (HFP - PES GREECE) και μετά το πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ), το Κύπελλο (Ολυμπιακός), αλλά και το Super Cup (Ολυμπιακός), το ραντεβού στο gazzetta.gr ανανεώνεται για μια σπέσιαλ διοργάνωση.

Τα τέσσερα ελληνικά μεγαθήρια πρόκειται να μάθουν το πρωί της Τρίτης (7/4) τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν σε διπλούς αγώνες το Σάββατο και τότε θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για να μελετήσουν την επικείμενη αναμέτρηση και να καταστρώσουν τα πλάνα τους.

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Μέχρι τότε, οι αρχηγοί των ομάδων σχολιάζουν τα προγνωστικά ενόψει του σούπερ διημέρου και δίνουν το σύνθημα τόσο για την κλήρωση όσο και για την πορεία τους στο τουρνουά, στο οποίοι όλοι βαδίζουν με νοοτροπία νικητή.

@Gavros1991 – Αρχηγός Ολυμπιακού:


«Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης ελληνικών ομάδων 10VS10, στο efootball PES , το gazzetta cup δίνει την ευκαιρία να αναμετρηθούν ξανά οι ομάδες μεταξύ τους δίνοντας ένα τόνο διασκέδασης και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ίσως να έχει λίγο παραπάνω αξία , καθώς θέλουν να δείξουν ότι το ότι δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο τίτλο ήταν θέμα συγκυριών.

Σίγουρα υπάρχουν παίχτες και στις τέσσερις ομάδες που θα το δουν περισσότερο εγωιστικά δείχνοντας πως είναι καλύτεροι σαν σύνολο αλλά και σαν μονάδες», ήταν οι προβλέψεις του κάπτεν των ερυθρόλευκων, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το επίπεδο του επαγγελματικού efootball στο PES στην Ελλάδα και το κάτα πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό στο μέλλον.

«Στην Ελλάδα δυστυχώς το παιχνίδι του Pro Evolution δεν έχει προσελκύσει τις ομάδες να το δουν επαγγελματικά, όπως πχ με το ΦΙΦΑ στο οποίο συμμετέχει ο Άρης , η ΑΕΚ , ο Παναθηναϊκός και αρκετές ομάδες από την Κύπρο.

Σε αντιδιαστολή με αυτό βλέπουμε σε χώρες της Ευρώπης να υπάρχουν ομάδες και ομοσπονδίες που στηρίζουν έμπρακτα τους gamers του συγκεκριμένου τίτλου.

Ίσως το μέλλον να είναι στα esports, αν γίνει η αρχή με έναν σύλλογο σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι».

@PhaNtOm_Duck-95 – Αρχηγός Παναθηναϊκού


«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Ανυπομονούμε για αυτήν. Είναι σημαντικό να υπερβούμε το εμπόδιο των χειρότερων στατιστικών στο παιχνίδι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο. Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε και εμείς αλλά κυρίως οι οπαδοί μας».

@Patsisd2011 – Αρχηγός ΑΕΚ


«Θέλουμε μέσα από αυτή την διοργάνωση να αποδείξουμε ότι με σωστή προετοιμασία και τις νέες προσθήκες στο ρόστερ, ο μόνος στόχος είναι η νίκη. ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ!»

@LazaTheGreek – Αρχηγός ΠΑΟΚ


«Μετά από μια κακή εμφάνιση η δίψα για το τρόπαιο αυτής της διοργάνωσης είναι μεγάλη.

Δεν συγχωρούνται πλέον αλλά λάθη και πιστεύω πως σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουμε το τρόπαιο. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι εδώ!»

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο gazzetta.gr για τα ζευγάρια που θα προκύψουν από την κλήρωση, στο δρόμο για τα ημιτελικά (11/4).

 

Τελευταία Νέα