«10 vs 10»: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μας εξηγεί πως συντονίζεις την ομάδα και βρίσκεις αντιπάλους (pics)

Gazzetta team
«10 vs 10»: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μας εξηγεί πως συντονίζεις την ομάδα και βρίσκεις αντιπάλους (pics)

bet365

Αυτο το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο από ζωντανούς ποδοσφαιρικούς αγώνες του κορυφαίου ψηφιακού επιπέδου καθώς θα διεξαχθεί το «Gazzetta Cup powered by AXE» με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Το Gazzetta Cup powered by AXE ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έρχεται για να σε καθηλώσει στο gazzetta!

Πριν από λίγες ημέρες οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού εξήγησαν μέσω του gazzetta όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος για τα e-games.

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου "lazarhegreek" από την πλευρά του μας εξηγεί πως γίνεται να συντονίσεις μια ομάδα 10 ατόμων και πως βρίσκεις αντιπάλους για να παίξεις!

"Το 10ν10 αρχικά είναι ένα game mode στο οποίο ο κάθε χειριστής ελέγχει ένα παίκτη από την επιλογή ομάδας.
Η δημιουργία ενός Group Chat με όλα τα μελη της ομάδας αποτελεί κλειδί για την επικοινωνία καθώς πχ εγώ σαν Αρχηγός μπορώ να ανακοινώνω φιλικά καθώς και τακτικές μέσα στο γρουπ και κάθε μέλος της ομάδας θα μπορέσει να τα δει», μας είπε αρχικά για να προσθέσει


«Η επιτυχία μιας ομάδας έρχεται από μια καλή ρουτίνα με συχνά φιλικά μέρα παρά μέρα. Είναι δύσκολο κάποιες μέρες καθώς ολοι μας έχουμε προσωπικές υποχρεώσεις αλλά συνήθως αργά το βράδυ κατά τις 11 ωρα Ελλάδος κανονίζουμε φιλικά καθώς και επίσημα με άλλες ομάδες.
Εγώ σαν Αρχηγός είμαι υπεύθυνος για να κανονίζω φιλικά, να μιλάω κάθε βδομάδα με τους παίκτες προσωπικά με κλήση η ηχητικά μηνύματα ώστε να ακούω την άποψη τους καθώς και αν είναι ευχαριστημένοι με το πως παίζει η ομάδα και τι μπορούμε να αλλάξουμε».

Οσο για το τι κάνει ο αρχηγός; «Ξέρω πως είμαι Αρχηγός αλλά πάντα ακούω τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο της ομάδας. Κατά την διάρκεια των παιχνιδιών μας μαζεύω ολη την ομάδα σε ένα πάρτι συνομιλίας στο ps4 και μπορώ να επικοινωνήσω ζωντανά με όλη τη 10αδα. Με λίγα λόγια είναι σαν να τους έχω δίπλα μου σε ζωντανή μορφή.».

Οσον αφορά το συγκεκριμένο τουρνουά "Gazzetta Cup powered by AXE" αυτό θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/04) και θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε live εδώ!

Τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο κορυφαίο “10VS10” τουρνουά. Σε αυτό κάθε χειριστής ελέγχει έναν παίκτη από την επιλογή ομάδας. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό. Στόχος όλων η σωστή λειτουργία και αρμονία της ομάδας, ώστε να φτάσουν στον πολυπόθητο στόχο. Δηλαδή τα γκολ και τη νίκη.

Πρόκειται για ένα δύσκολο mode καθώς απαιτεί ψυχραιμία και ηρεμία μεταξύ τόσων πολλών παικτών στο παιχνίδι. Γι' αυτό και ορίζεται ένας αρχηγός, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο στην ομάδα και καθοδηγεί in-game τους συμπαίκτες του.

Ο ρόλος του δεν είναι μόνο σημαντικός μόνο σε έναν αγώνα, καθώς πριν από κάθε ματς συνομιλεί μέσω Group Chat με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού αλλά και των tactics. Μάλιστα σε καθημερινή βάση έρχεται σε επαφή μαζί τους με κλήση η ηχητικά μηνύματα ώστε να ακούει την άποψη του καθενός, καθώς και αν είναι ευχαριστημένοι με το πως παίζει η ομάδα. Κάτι δηλαδή που κάνει κι ένας αρχηγός σε κανονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Η επιτυχία της ομάδας έρχεται μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις που θα πραγματοποιήσει. Με συχνά φιλικά κι επίσημα παιχνίδια, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέους σχηματισμούς στο παιχνίδι και να δουν τον τρόπο παιχνιδιού του συμπαίκτη τους, ώστε να τον αφομοιώσουν.

Ακούγεται απλό αλλά μόνο εύκολο δεν είναι. Απαιτείται αφοσίωση, συγκέντρωση και συγχρονισμός ώστε μία ομάδα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Τα e-games βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και αρκετά χρόνια καθηλώνοντας τον κόσμο, καθώς έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθεί με αγωνία, όπως θα έκανε για έναν κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο 11 Απριλίου θα διεξαχθούν τα διπλά παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του "gazzetta Cup" και την Κυριακή θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, για την κατάκτηση του τροπαίου.

Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι και ελάτε να απολαύσουμε live αυτή τη σπουδαία διοργάνωση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα