Σειρά ντοκιμαντέρ για τον ράπερ 2Pac έρχεται στην ΕΡΤ το... ξημέρωμα

Gazzetta team
Σειρά ντοκιμαντέρ για τον ράπερ 2Pac έρχεται στην ΕΡΤ το... ξημέρωμα
Ντοκιμαντέρ για τον ράπερ 2Pac έρχεται στην ΕΡΤ τον Φεβρουάριο.

Η ΕΡΤ θα προβάλλει καθημερινά στις αρχές Φεβρουαρίου τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ποιος σκότωσε τον ράπερ Τούπακ Σακούρ;». Πρόκειται για μία αμερικάνικη σειρά ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων του 2017, για έναν από τους μεγαλύτερους ράπερ της Αμερικής, γνωστό ως 2Pac.

Ο δικηγόρος Μπέντζαμιν Κραμπ, ειδικευμένος στα ζητήματα πολιτικών δικαιωμάτων, σχηματίζει μια ομάδα ειδικών, φίλων και συγγενών για να ερευνήσει τη ζωή και τον τραγικό θάνατο του Tupac Shakur.

Η σκηνοθεσία είναι του Jason Sklaver.

Αναλυτικά η υπόθεση του κάθε επεισοδίου:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στη 01:15

Επεισόδιο 1ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ ερευνά τη ζωή και τον τραγικό θάνατο του ράπερ Τούπακ Σακούρ, ελπίζοντας να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη στην οικογένεια του Τούπακ. Ερευνά τα δεδομένα της υπόθεσης της δολοφονίας κι αναλαμβάνει να βρει τις απαντήσεις που έπρεπε να έχουν δοθεί 20 χρόνια πριν.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στη 01:00

Επεισόδιο 2ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ και η ομάδα του ερευνούν τη θεωρία ότι ένα γνωστό μέλος συμμορίας, ο Ορλάντο Άντερσον, ευθύνεται για τη δολοφονία του Τούπακ Σακούρ.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, στη 01:00

Επεισόδιο 3ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ και η ομάδα του ερευνούν τη θεωρία ότι η αντιζηλία μεταξύ ράπερ της Ανατολικής και της Δυτικής Ακτής οδήγησε στη δολοφονία του Τούπακ. Είχαν σχέση ο Biggie και ο P. Diddy;

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στη 01:15

Επεισόδιο 4ο. Η ερευνητική ομάδα καταδύεται στη χαοτική σχέση του Τούπακ Σακούρ με τον επικεφαλής της δισκογραφικής του εταιρείας Μάριον «Σουγκ» Νάιτ.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στη 01:45

Επεισόδιο 5ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ και η ομάδα των ειδικών εξετάζουν το φερόμενο ως πραξικόπημα της Death Row, που ίσως οδήγησε στον φόνο του Τούπακ.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις 00:50

Επεισόδιο 6ο (τελευταίο). Ο Μπεν ολοκληρώνει την έρευνα, δίνοντας αναφορά στον αδελφό του Τούπακ, Μοπρίμ Σακούρ, για το ποιος ήταν ο εκτελεστής.