Survivor: «Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό» είπε η Σαλαγκούδη (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό» είπε η Σαλαγκούδη (vid)
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη αναγνώρισε πως δεν τα πάει καλά στα αγωνίσματα, λέγοντας πως νιώθει... παλτό.

Συζήτηση αυτοκριτικής στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος, μεταξύ της Ανθής Σαλαγκούδη και της Ασημίνας Ιγγλέζου, η οποία λίγο αργότερα αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

Οι δύο κοπέλες, κάθονταν στην παραλία και μίλαγαν για τις επιδόσεις τους, με την πρώτη να αναγνωρίζει πως δεν τα πάει και τόσο καλά στα αγωνίσματα. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς στοιχίζει στην ομάδα της...

«Νιώθω παλτό»

Μετά λοιπόν από την κουβέντα αυτή, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε στην κάμερα: «Είχαμε μια συζήτηση με την Ασημίνα και μου έλεγε και αυτή ότι νιώθει πάρα πολύ άσχημα που δεν φέραμε και οι δυο σήμερα νίκη για την ομάδα».

Σε εκείνο το σημείο ακούγεται κατά την διάρκεια της συζήτησης, να λέει: «Εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα γιατί στο run κάθε φορά εγώ είμαι το παλτό που λες. Γιατί εγώ δεν τα πάω καλά στο run κάθε φορά. Και να το έχω στο στόχο, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνω», ενώ στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα είπε: «Είμαι το μεγαλύτερο παλτό ή αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό στην ομάδα. Εκ του αποτελέσματος έχω φέρει τις λιγότερες νίκες» παραδέχθηκε με θάρρος στην κάμερα αμέσως μετά».

Μάλιστα, θυμήθηκε και το περιστατικό με την ρόδα, λέγοντας: «Επίσης είμαι τόσο παλτό που αμέσως έφυγα και από την ρόδα. Έφυγα και γλίστρησα από το εμπόδιο και το πήγα από την αρχή. Πρέπει να νιώσω και υπεύθυνη περισσότερο από όλους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ