Σύζυγος Γκράινερ: «Είναι σαν ταινία, δύο πρόεδροι συζητούν την ελευθερία της γυναίκας μου»

Griner

bet365

Η σύζυγος της Μπρίτνεϊ Γκράινερ, Σερέλ, παραχώρησε συνέντευξη αναφερόμενη στα όσα βιώνει κατά την κράτηση της WNBΑer στις φυλακές της Ρωσίας τονίζοντας πως όλα θυμίζουν πλοκή σε ταινία.

Η περιπέτεια της Μπίτνεϊ Γκράινερ στις φυλακές της Μόσχας δεν έχει τελειωμό... Η Αμερικανίδα σταρ του WNBA εκτίει την ποινή 9 ετών κάθειρξης που της επέβαλε το ρωσικό δικαστήριο στις αρχές του Αυγούστου για λαθρεμπορία και κατοχή ναρκωτικών μαζί με πρόστιμο 1 εκατ. ρούβλια.

Την ώρα που οι δικηγόροι που ηγούνται της υπόθεσης έχουν καταθέσει έφεση και περιμένουν την σχετική ακρόαση για να κινηθούν οι διαδικασίες, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η σύζυγος της Γκράινερ, Σερέλ, μίλησε για το πώς η ίδια ζει την συγκεκριμένη πραγματικότητα στην οποία έχουν περιέλθει.

Η Σερέλ, που είναι παντρεμένη με την 31χρονη σέντερ από το 2019, περιγράφει την συγκεκριμένη κατάσταση στο ΤΜΖ λέγοντας πως η σύζυγός της είναι «όμηρος σε μία ξένη χώρα» κάτι που την τρομοκρατεί.

Συμπληρώνοντας πως «είναι σαν ταινία για μένα... Σε κανέναν κόσμο δεν πίστευα ότι ο πρόεδρός μας και ένας πρόεδρος ξένου έθνους θα κάθονταν για να συζητήσουν την ελευθερία της γυναίκας μου».

Θυμίζουμε πως στον... κύκλο διαπραγματεύσεων περί απελευθέρωσης της Γκράινερ ενεπλάκη και ο Ντένις Ρόντμαν θέλοντας να αξιοποιήσει την γνωριμία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Λευκό Οίκο.

 

WNBA Τελευταία Νέα