Σύζυγος Γκράινερ: «Είναι σαν ταινία, δύο πρόεδροι συζητούν την ελευθερία της γυναίκας μου»

Griner

bet365

Η σύζυγος της Μπρίτνεϊ Γκράινερ, Σερέλ, παραχώρησε συνέντευξη αναφερόμενη στα όσα βιώνει κατά την κράτηση της WNBΑer στις φυλακές της Ρωσίας τονίζοντας πως όλα θυμίζουν πλοκή σε ταινία.

Η περιπέτεια της Μπίτνεϊ Γκράινερ στις φυλακές της Μόσχας δεν έχει τελειωμό... Η Αμερικανίδα σταρ του WNBA εκτίει την ποινή 9 ετών κάθειρξης που της επέβαλε το ρωσικό δικαστήριο στις αρχές του Αυγούστου για λαθρεμπορία και κατοχή ναρκωτικών μαζί με πρόστιμο 1 εκατ. ρούβλια.

Την ώρα που οι δικηγόροι που ηγούνται της υπόθεσης έχουν καταθέσει έφεση και περιμένουν την σχετική ακρόαση για να κινηθούν οι διαδικασίες, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η σύζυγος της Γκράινερ, Σερέλ, μίλησε για το πώς η ίδια ζει την συγκεκριμένη πραγματικότητα στην οποία έχουν περιέλθει.

Η Σερέλ, που είναι παντρεμένη με την 31χρονη σέντερ από το 2019, περιγράφει την συγκεκριμένη κατάσταση στο ΤΜΖ λέγοντας πως η σύζυγός της είναι «όμηρος σε μία ξένη χώρα» κάτι που την τρομοκρατεί.

Συμπληρώνοντας πως «είναι σαν ταινία για μένα... Σε κανέναν κόσμο δεν πίστευα ότι ο πρόεδρός μας και ένας πρόεδρος ξένου έθνους θα κάθονταν για να συζητήσουν την ελευθερία της γυναίκας μου».

Θυμίζουμε πως στον... κύκλο διαπραγματεύσεων περί απελευθέρωσης της Γκράινερ ενεπλάκη και ο Ντένις Ρόντμαν θέλοντας να αξιοποιήσει την γνωριμία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Λευκό Οίκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα