Σκάιλαρ Ντίγκινς-Σμιθ: Πανηγύρισε... αλά Κάρι βάζοντας τους αντιπάλους της για ύπνο (vid)

Σκάιλαρ Ντίγκινς-Σμιθ: Πανηγύρισε... αλά Κάρι βάζοντας τους αντιπάλους της για ύπνο (vid)

bet365

Η Σκάιλαρ Ντίγκινς-Σμιθ σκόραρε και πανηγύρισε όπως ο Στέφεν Κάρι με «night night» βάζοντας τους αντιπάλους της για... ύπνο.

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως ο Στέφεν Κάρι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ. Δεν ήταν μόνο ο τρόπος που οδήγησε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στον τίτλο του πρωταθλήματος, κερδίζοντας και εκείνον του MVP τω τελικών. Η επιρροή του φτάνει ακόμη και... στους πανηγυρισμούς.

Το κίνημα του «night night» μοιάζει πιο... ζωντανό από ποτέ και φτάνει ως τα παρκέ του WNBA! Πρώτη που ακολούθησε τον Κάρι σε όλο αυτό ήταν η Σαμπρίνα Ιονέσκου, με τον σούπερ σταρ με το μασελάκι να την αποθεώνει μέσω Twitter.

Μία ημέρα αργότερα, όμως, ακόμη μία μορφή της γυναικείας Λίγκας εμφανίζεται ως Chef στο παιχνίδι της. Η Σκάιλαρ Ντίγκινς-Σμιθ σκόραρε. Το μοναδικό της τρίποντο στο ματς κόντρα στους Ντάλας Γουίνγκς.

Ωστόσο, απέμεναν μόλις 9 δευτερόλεπτα για τη λήξη και είχε καταφέρει να αποφύγει... την σκούπα για το Φοίνιξ Μέρκιουρι σταματώντας σερί τριών ηττών. Και ακολούθησε το «night night» τιμής ένεκεν!

@Photo credits: twitter/ Phoenix Mercury
 

WNBA Τελευταία Νέα