Ντόρσεϊ, Ολυμπιακός: Ο διεθνής γκαρντ έκανε το τέλειο δεκάλεπτο
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν εκπληκτικός στο πρώτο δεκάλεπτο του ημιτελικού του Stoiximan Super Cup, με την στατιστική του γκαρντ του Ολυμπιακού να είναι για... Όσκαρ!
Συγκεκριμένα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε και στα δέκα λεπτά, χωρίς να αστοχήσει σε σουτ εντός παιδιάς (3/3 τρίποντα), ενώ
παράλληλα, μοίρασε 2 ασίστ, κατέβασε 1 ριμπάουντ και πρόσθεσε 1 κλέψιμο, χωρίς να υποπέσει σε λάθος!
Κάπως έτσι ο δείκτης αξιολόγησης του Τάιλερ Ντόρσεϊ έφτασε στο 13, επιβεβαιώνοντας την ουσιαστική παρουσία του στο παρκέ για τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά στατιστικά του Τάιλερ Ντόρσεϊ από το πρώτο δεκάλεπτο:
- Χρόνος συμμετοχής: 10:00
- Πόντοι: 9
- Σουτ εντός παιδιάς (FG): 3/3 (100%)
- Δίποντα (2P): 0/0 (0%)
- Τρίποντα (3P): 3/3 (100%)
- Βολές (FT): 0/0 (0%)
- Ριμπάουντ: 1 (1 αμυντικό)
- Ασίστ: 2
- Κλεψίματα: 1
- Φάουλ κερδισμένα: 2
- +/-: +8
- Δείκτης αξιολόγησης (Index): 13
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

