Ολυμπιακός: Στην εξάδα των ξένων ο ΜακΚίσικ, εκτός ο Γουίλιαμς Γκος

Ολυμπιακός: Στην εξάδα των ξένων ο ΜακΚίσικ, εκτός ο Γουίλιαμς Γκος

Ολυμπιακός - Περιστέρι

bet365

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος επέστρεψε με άδεια στην Αθήνα, καθώς σε λίγες ώρες η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Στην 6άδα των ξένων ο Σακίλ ΜακΚίσικ για Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό (20:30, ΕΡΤ 3, live Gazzetta), όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Οι Πειραιώτες επικράτησαν του Περιστερίου Bwin στον ημιτελικό και θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν με μια κούπα.

Αλλαγή στο ρόστερ, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στην εξάδα των ξένων και κατ' επέκταση την 12άδα του για το ντέρμπι με τους πράσινους τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος επέστρεψε με άδεια στην Αθήνα, καθώς σε λίγες ώρες η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ είχε μείνει εκτός 12άδας του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό του Super Cup απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα