Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στον ημιτελικό με Περιστέρι

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στον ημιτελικό με Περιστέρι

Μακισικ

bet365

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ είναι ο παίκτης ο οποίος μένει εκτός 12άδας του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό του Super Cup.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή, ο πρώτος από τους δύο παίκτες που θα έμεναν εκτός Super Cup θα ήταν ο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος καλά-καλά δεν έχει κάνει ακόμα προπόνηση με τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει οκτώ ξένους θα έπρεπε να «κοπεί» ένας ακόμα παίκτης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός ημιτελικού τον Σακιέλ ΜακΚίσικ ο οποίος έχασε ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, ωστόσο εδώ και μία εβδομάδα προπονείται κανονικά. Ο Αμερικανός προπονήθηκε στη Ρόδο μαζί με τους Ίγκνας Μπραζντέικις και Βενιαμίν Αμπόσι.

Βέβαια να σημειωθεί ότι το Σαββάτο (30/9) θα μπορεί να γίνει νέα αλλαγή από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» και ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ να αγωνιστεί κανονικά. Το τζάμπολ του αγώνα με το Περιστέρι bwin είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (29/9) στις 17:00.

Ο Βασίλης Σπανούλης με τη σειρά του άφησε εκτός τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ αφού ακόμη δεν έχει πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο και λογίζεται ως ξένος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα