Συνεχίζει στην Μπούργος ο πρωταθλητής Ευρώπης Αγκιλάρ

Gazzetta team
Συνεχίζει στην Μπούργος ο πρωταθλητής Ευρώπης Αγκιλάρ

bet365

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, Πάμπλο Αγκιλάρ επιστρέφει στη Liga Endesa για λογαριασμό της Μπούργος, ενισχύοντας την ομάδα του στο τελικό τουρνουά.

Το χρυσό μετάλλιο με την Ισπανίας στο EuroBasket 2015 είναι το πιο βαρύ χαρτί στο βιογραφικό του 31χρονου φόργουορντ (2μ.06) ο οποίος πάτησε ξανά παρκέ στις αρχές Μαρτίου έπειτα από 10 μήνες λόγω ενός τραυματισμού στον καρπό.

Η μπασκετική περιπέτεια στην Ιαπωνία με τους Μπρέιβ Θάντερ αποδείχτηκε ιδιαίτερα σύντομη λόγω... κορονοϊού για τον Πάμπλο Αγκιλάρ, ο οποίος επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπούργος.

Μάλιστα αναμένεται να ενισχύσει την Μπούργος στο τουρνουά των 12 ομάδων που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια για την ανάδειξη πρωταθλητή στη Liga Endesa.

Η ομάδα του ισπανικού βορρά συμμετέχει στον Β' όμιλο μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Σαραγόσα, Ανδόρα, Βαλένθια και Γκραν Κανάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα