Καμπάτσο: «Είμαστε μια ομάδα νικητών που πεινάει για τίτλους»!

Καμπάτσο: «Είμαστε μια ομάδα νικητών που πεινάει για τίτλους»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καμπάτσο: «Είμαστε μια ομάδα νικητών που πεινάει για τίτλους»!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο Φακούντο Καμπάτσο εξήγησε τους λόγους που ο Πάμπλο Λάσο έχει... εκτοξεύσει τη «Βασίλισσα» τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ο Αργεντινός γκαρντ και δευτεραθλητής κόσμου με την «αλμπισελέστε» αναδείχτηκε MVP του ισπανικού Supercopa, κατακτώντας τον τίτλο απέναντι στην superteam της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθως έκανε ειδική αναφορά στον Πάμπλο Λάσο που έφτασε ήδη τους 18 τίτλους με τους Μαδριλένους και τους νεοαποκτηθέντες Νίκο Λαπροβίτολα και Τζόρνταν Μίκι.

«Με τον Πάμπλο παίζουμε με αυτοπεποίθηση και χαρά! Έχουμε ένα γκρουπ νικητών που πεινάει για τίτλους! Αυτό, ακριβώς είναι το κλειδί της ομάδας, των παικτών και του προπονητικού τιμ. Είμαι χαρούμενος με τον Νίκο (σ.σ. Λαπροβίτολα). Έπαιξε σαν να βρίσκεται ήδη πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης! Εκείνος και ο Τζόρνταν Μίκι ταιριάζουν τέλεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα