Ο Λάσο έχει κερδίσει τους 18 από τους 25 τελικούς με τη Ρεάλ! (pic)

Ο Λάσο έχει κερδίσει τους 18 από τους 25 τελικούς με τη Ρεάλ! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Λάσο έχει κερδίσει τους 18 από τους 25 τελικούς με τη Ρεάλ! (pic)

bet365

Το ισπανικό Supercopa 2019 ήταν ο 18ος τίτλος του Πάμπλο Λάσο ως προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχοντας 72% ποσοστό επιτυχίας στους τελικούς!

Ο Πάμπλο Λάσο δεν είναι δημιούργημα των περιστάσεων. Τουναντίον, οι περιστάσεις είναι δημιούργημα του Βάσκου προπονητή που επί ημερών του η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει 18 τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις ενώ οι 16 προκάτοχοί του, μεταξύ των οποίων οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Σέρτζιο Σκαριόλο, Τζουάν Πλάθα και Έτορε Μεσίνα μέτρησαν αθροιστικά… μόλις 10 σε ό,τι αφορά την περίοδο 1989-2011!

Αυτά τα οκτώ χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ (να είσαι κάπου, οπουδήποτε, για οκτώ συναπτά χρόνια) είναι ένα κατόρθωμα άνευ προηγουμένου, ειδικά αφού οι ρυθμοί της ζωής είναι ταχύτατοι και ο πάγκος ενός οργανισμού όπως η «Βασίλισσα» δεν είναι μια δουλειά που παρέχει ασφάλεια. Χθες (22/9) η Ρεάλ κατέκτησε το ισπανικό Supercopa στον τελικό με την Μπαρτσελόνα κι έτσι ο Λάσο έχει πανηγυρίσει στους 18 από τους 25 τελικούς που έχει συμμετάσχει με τους «blancos», έχοντας ποσοστό επιτυχίας 72%!

Οι 18 τίτλοι του Πάμπλο Λάσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα