Eθνική: Το «do or die» ματς πρόκρισης με Κίνα

Eθνική: Το «do or die» ματς πρόκρισης με Κίνα

Νίκος Καρφής
Eθνική: Το «do or die» ματς πρόκρισης με Κίνα

bet365

Η Εθνική μας κοντράρεται (02:05, live στο Gazzetta, ΕΡΤ 3) με την Κίνα και θέλει τη νίκη για να προκριθεί στα χιαστί του Προολυμπιακού.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στον Καναδά, η νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική μας στο δεύτερο ματς του ομίλου. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει απόψε (02:05, live στο Gazzetta, ΕΡΤ 3) την Κίνα και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να προκριθεί στα χιαστί του Προολυμπιακού, όντας δεύτερη στον όμιλο της. Οι Ασιάτες... διασύρθηκαν με 109-79 στο ματς τους κόντρα στους Καναδούς.

Στα ημιτελικά του Τουρνούα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης η Τουρκία, η οποία επικράτησε της Τσεχίας και έκανε το 2/2.

Ο Ρικ Πιτίνο που παρά την ήττα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των διεθνών, δηλώνοντας «στα 45 χρόνια, έχω πει 5 φορές πως είμαι περήφανος για ομάδα που έχασε», δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πάντως την στήριξη της στην ομάδα μας έδειξε και αντιπροσωπεία από την ελληνική κοινότητα της πόλης Βικτώρια, η οποία αριθμεί περί τις 130 οικογένειες και βρέθηκε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Εθνική μας στον Καναδά.

H Eλλάδα μετρά 2 ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδια της σε Προολυμπιακά Τουρνουά, ωστόσο έχει πετύχει έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες από την Ασία με μέση διαφορά 31 πόντους. Επιπλέον στα τρία από τα έξι εκείνα ματς έχει βάλει 100+ πόντους.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα