Εθνική Ανδρών: Επίσκεψη από τους Έλληνες της Βικτώρια

Εθνική Ανδρών: Επίσκεψη από τους Έλληνες της Βικτώρια

Νίκος Καρφής
Εθνική Ανδρών: Επίσκεψη από τους Έλληνες της Βικτώρια

bet365

Αντιπροσωπεία από την ελληνική κοινότητα της πόλης Βικτώρια, η οποία αριθμεί περί τις 130 οικογένειες, βρέθηκε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η Εθνική μας στον Καναδά.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ για τους Έλληνες του Καναδά που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της Εθνικής μας (το ματς για την πρόκρισης στα χιαστί απόψε 02:05 κόντρα στην Κίνα, ΕΡΤ 3, live στο Gazzetta) και θέλησαν να τους εμψυχώσουν,

Ο κορονοϊός χάλασε τα σχέδια που έκαναν οι Ελληνες του Καναδά και κυρίως της Βικτώρια για να συμπαρασταθούν από κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Εστω κι έτσι όμως, οι συμπατριώτες που κατοικούν στην πόλη, δε μπορούσαν να μην επισκεφτούν έστω και για λίγο και τηρώντας τις αποστάσεις την αποστολή της Εθνικής.

Αντιπροσωπεία από την ελληνική κοινότητα της πόλης, η οποία αριθμεί περί τις 130 οικογένειες, ενώ συνολικά στο νησί του Βανκούβερ υπολογίζονται σε χίλιους οι Ελληνες, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο. Είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο με μέλη της αποστολής και τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη ο οποίος είναι αρχηγός της αποστολής, να προσφέρουν δώρα και να παραλάβουν μια υπογεγραμμένη φανέλα που θα κοσμεί τα γραφεία της κοινότητας και κάποια αναμνηστικά, ενώ τον χαιρετισμό των παικτών μετέφερε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Κάπως έτσι, έστω και στο όρθιο, χωρίς καν χαιρετισμούς και για λίγα λεπτά, το ελληνικό στοιχείο άλλης μιας απομακρυσμένης πόλης του πλανήτη, ήρθε σε επαφή με την «επίσημη αγαπημένη», μεταφέροντας τις ευχές για πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα