ΕΟΚ: «Ο δράστης της κλοπής βρέθηκε και κρατείται»

ΕΟΚ: «Ο δράστης της κλοπής βρέθηκε και κρατείται»

ΕΟΚ: «Ο δράστης της κλοπής βρέθηκε και κρατείται»

bet365

Η ΕΟΚ εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την αφαίρεση αντικειμένων από τα αποδυτήρια της Σερβίας, του Πουέρτο Ρίκο και του Μεξικού, τονίζοντας πως ο δράστης συνελήφθη!

Η έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής απέδωσε καρπούς, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ, ο δράστης της αφαίρεσης αντικειμένων από τα αποδυτήρια των τριών φιλοξενούμενων ομάδων (Σερβία, Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό) στο «Τουρνουά Ακρόπολις» βρέθηκε και κρατείται!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«H EOK ενημερώνει ότι μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία έγινε αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του συμβάντος, τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί από τα αποδυτήρια των τριών αποστολών που φιλοξενούνται στη χώρα μας για το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobnank» βρέθηκαν και ο δράστης κρατείται. Τα εν λόγω αντικείμενα έχουν ήδη επιστραφεί στις τρεις αποστολές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα