Αγραβάνης: «Σου δίνουν ψυχολογία νίκες σε μία τέτοια ατμόσφαιρα»

Αγραβάνης: «Σου δίνουν ψυχολογία νίκες σε μία τέτοια ατμόσφαιρα»

Newsroom
Αγραβάνης: «Σου δίνουν ψυχολογία νίκες σε μία τέτοια ατμόσφαιρα»

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πιστεύει πως η Ελλάδα θα πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, ενώ υποσχέθηκε το 100% από όλη την ομάδα ενόψει EuroBasket.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, που έκανε ρεκόρ προσέλευσης στα «παράθυρα», γεμίζοντας το ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Βέλγιο, ενώ μίλησε και για τους τραυματίες της ομάδας στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά την ευρεία νίκη με 85-68.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη

«Καταρχάς να πω για τον κόσμο, ήταν φανταστικός και μας βοήθησε, ήταν ο έκτος παίκτης μας. Ευτυχώς δε χτύπησε κανείς στη φάση με τον Τούμπα, οπότε προχωράμε».

Για τις απουσίες: «Περιμένουμε τους τραυματίες να γυρίσουν, τον Παπαγιάννη τον χρειαζόμαστε γιατί παίζουμε εξαιρετικά μαζί του. Θέλουμε να γυρίσουν όλοι, ο Σλούκας, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Παπαπέτρου. Τα παιδιά που αντικατέστησαν τους τραυματίες δώσανε το 100%. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε τα ματς».

Για το αν τέτοιες νίκες δίνουν ψυχολογία: «Όταν δίνεις τέτοιες μάχες σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα σου ανεβαίνει η ψυχολογία. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να παλέψουμε στο EuroBasket, έχουμε προπονήσεις μπροστά μας.

Για τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Θα τον πετύχουμε τον στόχο, για αυτό παλεύουμε από τον χειμώνα και είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Για το EuroBasket: «Νομίζω και στα φιλικά και στα επίσημα, είτε πονάμε είτε όχι, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα