Λούτσιτς: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, να σταματήσουμε τον Γιάννη σαν ομάδα»

Newsroom
Λούτσιτς: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, να σταματήσουμε τον Γιάννη σαν ομάδα»

bet365

Ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς μίλησε για τα όσα έπονται με την Εθνική Σερβίας αρχής γενομένης από το ματς με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/08, 21:00) με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ.

Η Σερβία υποδέχεται την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (25/08, 21:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε γεμάτο γήπεδο.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, κάτι που έκανε ένας εκ των νέων αρχηγών μετά την φυγή του Τεόντοσιτς, Βλαντιμίρ Λούτσιτς.

Ο φόργουορντ της Μπάγερν αναφέρθηκε στο ματς με την Ελλάδα λέγοντας: «Υποδεχόμαστε μια εξαιρετική ελληνική ομάδα. Έχουν πολύ μεγάλη αθλητικότητα με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και τον Γιάννη, που είναι ο μεγάλος τους σταρ. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Γνωρίζουμε καλά τη σημασία όχι μόνο αυτού του αγώνα, αλλά και των άλλων στα προκριματικά».

Μάλιστα, πέρασε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την εμπειρία του να αγωνίζεσαι απέναντι στον Greek Freak: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να τον σταματήσουμε σαν ομάδα, αλλά οι ατομικές ενέργειες μετράνε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα