Τζούροβιτς κατά Πέσιτς: «Ο Γιόκιτς δεν θα αλλάξει τίποτα»

Τζούροβιτς κατά Πέσιτς: «Ο Γιόκιτς δεν θα αλλάξει τίποτα»

Τζούροβιτς κατά Πέσιτς: «Ο Γιόκιτς δεν θα αλλάξει τίποτα»

bet365

Η Σερβία, αντίπαλος της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Mundobasket 2023 έχει μπει σε μία απίθανη δίνη «γκρίνιας» μετά την ήττα από το Βέλγιο, αποτέλεσμα που έχει μειώσει τις ελπίδες για πρόκριση.

Η Σερβία αναζητεί τι έχει γίνει λάθος και οι ελπίδες της για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 έχουν μειωθεί. Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς διαπίστωσε ότι ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός δεν θα αποτελέσει καταστροφή.

Ο Βλάντο Τζούροβιτς δεν συμμερίζεται τόσο την άποψη του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου, του Άρη και της ΑΕΚ (ανάμεσα σε πολλές άλλες) μιλώντας στην Kurir, ξέσπασε κατά του ομοσπονδιακού προπονητή, Σβέτισλαβ Πέσιτς, εξηγώντας πως επειδή είναι της παλιάς σχολής, χρειάζεται έναν καλό πρώτο βοηθό.

«Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν πάλεψαν, αλλά κάτι δεν είναι σωστό. Και οι Βέλγοι δεν είχαν κάποιους βασικούς παίκτες. Δεν μπορώ να δώσω συμβουλές στον Πέσιτς. Αλλά σίγουρα χρειάζεται ένα αληθινό πρώτο βοηθό. Εξάλλου, είναι στα ώριμα χρόνια του και τα αντανακλαστικά του δεν είναι αυτά που ήταν παλιότερα. Χρειάζεται κάποιον να μη φοβάται να του πει πράγματα και να κάνει τα απαραίτητα από τον πάγκο», είπε ο Τζούροβιτς.

Και συνέχισε: «Ούτε η επιλογή του Κοκόσκοφ μου άρεσε. Είναι περισσότερο Δημοκράτης απ' ότι. Και ο Πέσιτς είναι της παλιάς σχολής. Τα παιδιά βλέπουν τις μεγάλες διοργανώσεις και αν δεν είμαστε εκεί, δεν θα ασχοληθούν να παίξουν μπάσκετ».

Ο Τζούροβιτς αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του MVP του NBA, Νίκολα Γιόκιτς στο επερχόμενο EuroBasket: «Ο Πέσιτς έχει την εμπειρία να το ξεπεράσει. Αλλά αν νομίζουμε ότι η συμμετοχή του Γιόκιτς θα αλλάξει τα πάντα, κάνουμε μεγάλο λάθος. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα πήρε δακτυλίδι πριν από μερικές ημέρες, αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Στην Ευρώπη το παιχνίδι είναι διαφορετικό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα