Τομάσεβιτς: «Δεν είναι τραγωδία αν η Σερβία δεν πάει στο Παγκόσμιο»!

Τομάσεβιτς: «Δεν είναι τραγωδία αν η Σερβία δεν πάει στο Παγκόσμιο»!

Newsroom
Τομάσεβιτς: «Δεν είναι τραγωδία αν η Σερβία δεν πάει στο Παγκόσμιο»!

bet365

Η Σερβία βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από την εντός έδρας ήττα από το Βέλγιο και ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Σέρβους είναι να κατανοήσουν τα αίτια που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Η Σερβία ηττήθηκε στη Νις από το Βέλγιο και πλέον θα παραταχθεί στον β' προκριματικό ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με ρεκόρ 1-3, κουβαλώντας τις δυο ήττες από τους Βέλγους και μια από τη Λετονία.

«Όλοι θα πρέπει να πιστέψουμε και να στηρίζουμε με θετική ενέργεια. Δεν θα είναι τραγωδία αν δεν πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήταν πιο χρήσιμο να αναλύσουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι μόνο στο μπάσκετ αυτό. Το ίδιο είδαμε και στο πόλο, όπου οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά θα ήταν καλύτερο να δούμε τι γίνεται και να δούμε τι χρειάζεται» εξήγησε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς μιλώντας στο TV Prva.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Το μπάτζετ της ομοσπονδίας μας είναι μικρότερο από αυτό των Ισραήλ, Ουγγαρίας ή άλλων εθνικών ομάδων που δεν βλέπουμε στον μπασκετικό… χάρτη. Αυτή την στιγμή, όλοι από τις πολυθρόνες τους έχουν… σταυρώσει τον κόουτς Πέσιτς, την ομοσπονδία και τους παίκτες. Για εκείνους είναι ακόμη πιο δύσκολο. Εάν θέλουμε λεγόμαστε χώρα που αγαπάει το μπάσκετ, θα πρέπει να τους δώσουμε τη μάξιμουμ στήριξη. Τα προκριματικά συνεχίζονται και στη συνέχεια έχουμε το EuroBasket, όπου πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη κατάσταση τότε. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα