Μποχωρίδης: «Όταν λυθήκαμε, κάναμε το ματς εύκολο»

Μποχωρίδης: «Όταν λυθήκαμε, κάναμε το ματς εύκολο»

Newsroom
Μποχωρίδης: «Όταν λυθήκαμε, κάναμε το ματς εύκολο»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με το εθνόσημο και όπως είπε όταν «λύθηκαν» από το αρχικό «μούδιασμα» έφτασε η ομάδα στην τελική επικράτηση.

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Βρετανούς έχοντας 11 πόντους με 2/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/1 βολή και μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση της Nova: «Είχαμε περισσότερο άγχος στην αρχή. Η Αγγλία έχει παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Λυθήκαμε στη συνέχεια, δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό και κάναμε εμείς το παιχνίδι εύκολο».

Και κατέληξε: «Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος όποτε και να παίξεις. Όποτε μπαίνω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», ενώ για την εντυπωσιακή φάση που έβγαλε, είπε: «Μου... βγήκε με το δεξί το κάρφωμα στον αιφνιδιασμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα