Ενέ: «Έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ενέ: «Έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας, Ορούν Ενέ σχολίασε την ήττα της ομάδας του στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες της EuroLeague δεν είχαν χρόνο προπονήσεων.

Η Τουρκία κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στα Λιόσια όμως ο Κώστας Παπανικολάου κλείδωσε το θετικό αποτέλεσμα για την ελληνική ομάδα με τις βολές στο φινάλε..

Ακολούθως, ο προπονητής των Τούρκων, Ονούρ Ενέ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί κάποιοι από αυτούς είχαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με τις ομάδες τους στην Ευρωλίγκα. Έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος. Μετά το τέλος της τρίτης περιόδου παίξαμε καλή άμυνα, αλλά κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν είναι εύκολο για παίκτες και ομάδες να προετοιμαστούν μέσα σε λίγες προπονήσεις για τέτοια παιχνίδια. Κάποιοι παίκτες δεν πρόλαβαν καν να προπονηθούν μαζί μας και αυτό το σύστημα δεν λειτουργεί.

Δεν είχαμε χρόνο προπονήσεων με τους παίκτες για να ετοιμάσουμε την ομάδα. Όμως σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε τους κανονισμούς της FIBA και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, όπως κάνει και η ελληνική ομοσπονδία. Το σύστημα λειτουργεί λόγω της νοοτροπίας των παικτών που θέλουν να είναι εδώ. Τώρα έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι τη Δευτέρα, που θα είναι πιο δύσκολο και ελπίζω να είμαστε πιο έξυπνοι στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα