Eθνική Ανδρών: Μάχη κόντρα στην Τουρκία με... άρωμα Euroleague

Νίκος Καρφής
Eθνική Ανδρών: Μάχη κόντρα στην Τουρκία με... άρωμα Euroleague

bet365

Η Εθνική μας κοντράρεται (18:00, Novasports Prime) με την Τουρκία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου με αρκετούς παίκτες Euroleague.

Ημέρα Εθνικής οι σημερινή. Η Ελλάδα φιλοξενεί την Τουρκία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πιο σημαντικό ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου.

Η Εθνική μας θα έχει τους πρωτοκλασάτους παίκτες στη διάθεση της και εκείνους της Euroleague όπως ο Σλούκας, ο Πρίντεζης, ο Παπαγιάννης, ο Λαρεντζάκης, ο Λούντζης και ο Παπανικολάου.

Eλλάδα, Τουρκία, Λευκορωσία και Μεγάλη Βρετανία είναι στο 1-1 στο όμιλο και όλες θέλουν να πατήσουν κορυφή. Στις 28 Φλεβάρη η Εθνική θα παίξει με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά η 24 που κλήθηκε στην αρχή: Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Ιωνικός), Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας), Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ), Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός)

Ο Μουράτος τόνισε πως η ομάδα δείχνει σε πολύ καλό επίπεδο και θα τα δώσει όλα, ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης στάθηκε στην παρουσία του κόσμου.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι θα παίξουν με τον σταρ τους, Σέιν Λάρκιν, αλλά χωρίς τον Σανλί.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα