Τουρκία: Με Λάρκιν, χωρίς Σανλί κόντρα στην Ελλάδα

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Τουρκία: Με Λάρκιν, χωρίς Σανλί κόντρα στην Ελλάδα

bet365

Η Τουρκία θα αντιμετωπίσει, στη διπλή αγωνιστική, την Ελλάδα με τον Σέιν Λάρκιν στη σύνθεσή της. Εκτός θα μείνει ο σέντερ της Μπαρτσελόνα, Σερτάκ Σανλί.

Η Ελλάδα θα βρει απέναντί της τον Σέιν Λάρκιν, όχι όμως και τον Σερτάκ Σανλί. Το «παράθυρο» των προκριματικών του Φεβρουαρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο φέρνει την Ελλάδα κόντρα στην Τουρκία σε διπλή αναμέτρηση (25/2 στα Άνω Λιόσια, 28/2 στην Κωνσταντινούπολη) και οι Τούρκοι μετρούν προσθήκες και απώλειες.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Λάρκιν θα αγωνιστεί την Πέμπτη στην αναμέτρηση της Αναντολού Εφές κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην Εθνική Τουρκίας για το ματς της Αθήνας.

Μαζί του θα είναι οι Μελίχ Μαχμούτογλου, Μετεκάν Μπιρσάν από τη Φενέρ, η οποία επιτρέπει στους δύο παίκτες να ενσωματωθούν στην Εθνική, παρά τα διπλά ματς (Παρασκευή και Κυριακή εξ αναβολής).

Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τον σέντερ της, Σερτάκ Σανλί να ακολουθήσει την αποστολή της Τουρκίας, αφού οι Μπλαουγκράνα αγωνίζονται την Παρασκευή (εκτός έδρας) κόντρα στη Ζενίτ και την Κυριακή (επίσης εκτός) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε εξ αναβολής αγώνα της EuroLeague.

@Photo credits: FIBA
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα