Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Τα δώσαμε όλα, η Εθνική δεν είναι πρόσωπα αλλά όλη η χώρα» (vid)

Αντώνης Καλκαβούρας
.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Εθνικής στο Mundobasket 2023, κρατώντας την προσπάθεια των διεθνών στη Μανίλα και μιλώντας για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Αποστολή στη Μανίλα: Αντώνης Καλκαβούρας

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Mundobasket 2023 με την ήττα από το Μαυροβούνιο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε τον απολογισμό της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση.

Μιλώντας στην κάμερα του Gazzetta, ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε σχετικά: «Όπως ήταν λογικό, ήμασταν στεναχωρημένοι από το προχθεσινό αποτέλεσμα. Κρατάω την προσπάθεια, την ενέργεια και το κλίμα που υπήρχε καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά γι' αυτή την παρέα. Θεωρώ ότι παλέψαμε, τα δώσαμε όλα, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό...».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα και την παρουσία της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, είπε: «Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει... Δεν ξέρω τι θα γίνει σε έναν χρόνο. Μακάρι να έχουμε υγεία. Η Εθνική ομάδα δεν είναι τα πρόσωπα, είναι όλη η χώρα. Θα έρχονται παιδιά που θα παλεύουν και θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όταν έλθει εκείνη η ώρα, να είμαστε υγιείς, να είμαστε μια πλήρης ομάδα να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο Λαρεντζάκης ολοκλήρωσε το τουρνουά με 12.6 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!