Εθνική μπάσκετ, Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές γιατί θα τιμωρηθώ»

O Λαρεντζάκης
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής και στάθηκε στη διαφορά που δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα. Αποστολή στη Μανίλα: Μελάγιες, Καλκαβούρας

Η Ελλάδα αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης μετά την ήττα από τη Λιθουανία και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Gazzetta μετά το τέλος. Ο Λάρυ στάθηκε στο βάθος των Λιθουανών, αλλά και στις ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη διάρκεια του ματς.

«Η διαφορά δεν μας αντιπροσωπεύει. Θεωρώ ότι ξέραμε τις δυσκολίες που θα έχουμε και τις απουσίες. Εδώ έρχονται να παίξουν όσοι είναι παρόντες. Παίξαμε με μια γεμάτη ομάδα. Τα βάλανε κι όλα. Σίγουρα υπάρχει ένα θετικό στοιχείο, αλλά ο αποκλεισμός είναι αποκλεισμός», ανέφερε στην αρχή.

Για τον τραυματισμό: «Είχα χτυπήσει στο προηγούμενο ματς, έπεσε άτσαλα στο παρκέ. Ξαναχτύπησα στο ίδιο σημείο και όπως έτρεχα, ένιωσα ένα σφίξιμο στο ίδιο σημείο. Όμως δεν πιστεύω πως επηρέασε. Εκείνη την ώρα δεν το καταλάβαινα. Η διαφορά δεν είναι 30 πόντοι. Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές γιατί θα τιμωρηθω.

Για το φοβερό ξεκίνημα των Λιθουανών στα τρίποντα: «Σίγουρα κάτι ρισκάρεις. Θέλαμε να κόψουμε λιγο το παιχνίδι του Βαλαντσιούηνας στο ποστ. Είναι έμπειρα παιδιά, έχουν βάθος. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το μπάσκετ».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!