Ελλάδα, Παγκόσμιο Κύπελλο: Στις κλήσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έθεσε εαυτόν εκτός ο Καλάθης

Ελλάδα, Παγκόσμιο Κύπελλο: Στις κλήσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έθεσε εαυτόν εκτός ο Καλάθης

Newsroom
Γιάννης Αντετο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Παγκοσμίου, από το οποίο θα λείπει σίγουρα ο Νικ Καλάθης.

Το ζήτημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρουσίας του ή μη στην Εθνική Ελλάδας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα τον Αύγουστο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Γιάννης έχοντας περάσει από τη διαδικασία της επέμβασης προκειμένου να "καθαρίσει" το γόνατό του εμφάνιζε ερωτηματικά αναφορικά με το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με το εθνόσημο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως σε πρώτη φάση ο ίδιος, αλλά και ο αδερφός του, Κώστας, θα συμπεριληφθούν στην προεπιλογή του Δημήτρη Ιτούδη για το καμπ της προετοιμασίας.

Το αν και εφόσον ο Γιάννης θα μπορέσει τελικά να βρίσκεται στο Παγκόσμιο σε αγωνιστικό ρυθμό θα φανεί στο άμεσο μέλλον και μετά από εξέταση γιατρών.

Μετά την σίγουρη απουσία του Κώστα Σλούκα, ο Νικ Καλάθης προστίθεται στα πρόσωπα που δεν θα δώσουν το «παρών» στο ραντεβού που έχει μπροστά της η Εθνική. Ο 34χρονος γκαρντ αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός των «γαλανόλευκων» το φετινό καλοκαίρι κυρίως για λόγους ξεκούρασης.

Ως εκ τούτου, η Ελλάδα θα στερηθεί της εμπειρίας του και μίας σημαντικής λύσης σε μία θέση κομβική για την ανάπτυξη του παιχνιδιού της.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα