Παπαπέτρου: Κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής

Παπαπέτρου: Κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής

Newsroom
Ο Παπαπέτρου

bet365

Ο τραυματισμός στον ώμο, δεν θα στερήσει από τον Ιωάννη Παπαπέτρου την παρουσία στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Παγκοσμίου.

Αρκετά ερωτηματικά υπάρχουν σχετικά με τους παίκτες της Εθνικής που θα είναι διαθέσιμοι για την προετοιμασία ενόψει Παγκοσμίου. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι κλήσεις για την προεπιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μένει να φανεί αν στην προεπιλογή θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό.

Κανονικά θα δώσει το παρών ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ήταν αμφίβολος. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να του στερήσει την παρουσία του στην προετοιμασία και έτσι για ακόμα ένα καλοκαίρι θα βρίσκεται δίπλα στην Εθνική και την προσπάθεια της.

Στα γκαρντ, σημαντική είναι η περίπτωση του Νικ Καλάθη που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη συμμετοχή του, ενώ εκτός θα είναι ο Κώστας Σλούκας. Στο δίλημμα Ντόρσεϊ-Γουόκαπ, ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι ο νατουραλιζέ της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τον επιλέγει αντί του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα