Εθνική: Όλα δείχνουν Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο

Εθνική: Όλα δείχνουν Γουόκαπ αντί Ντόρσεϊ στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο

Γουόκαπ

bet365

Ο Τόμας Γουόκαπ θα είναι ο νατουραλιζέ της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με τον Δημήτρη Ιτούδη να επιλέγει τον γκαρντ του Ολυμπιακού, αντί του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης φαίνεται πως κατέληξε στον παίκτη που θα καλύψει τη μία και μοναδική θέση του νατουραλιζέ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Αυτός θα είναι ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα ελληνικό διαβατήριο. Αυτό σημαίνει ότι εκτός ομάδας θα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μόνο έναν παίκτη, ο οποίος απέκτησε το διαβατήριό του μετά την ηλικία των 18 ετών.

Πάντως, εδώ και κάποιες ημέρες, ο Ντόρσεϊ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί στις Φιλιππίνες, κάτι που καθιστά την επιλογή του Γουόκαπ μονόδρομο.

Οσονούπω η προεπιλογή με Γουόκαπ και ερωτηματικά

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι κλήσεις για την προεπιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό πρόκειται να γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή (20 ή 21 Ιουλίου). Και εκεί θα κριθεί αν θα βρίσκεται σε αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο.

Επίσης, μολονότι έχει απαντήσει θετικά, ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Νικ Καλάθη. Σίγουρα θα είναι εκτός ο Κώστας Σλούκας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα