NCAA: Στον τελικό North Carolina και Kansas, τίτλοι τέλους για Σιζέφσκι (vids)

Νίκος Καρφής
NCAA: Στον τελικό North Carolina και Kansas, τίτλοι τέλους για Σιζέφσκι (vids)

bet365

Νorth Carolina και Kansas θα κοντραριστούν στον τελικό του NCAA, αφού καθάρισαν Duke και Villanova αντίστοιχα. Τέλος η καριέρα του θρυλικού Σιζέφσκι.

Στην ματσάρα μεταξύ Duke και North Carolina χαμογέλασαν οι Tar Heels οι οποίοι έκλεισαν το εισιτήριο τους για τον τελικό και πάνε για την 7η κούπα της ιστορίας τους μετά από το τελικό 81-77. Ο αποκλεισμός σημαίνει και το τέλος της καριέρας του μυθικού Μάικ Σιζέφσκι που έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο του αγαπημένου του Duke. O Coack K μετά από μια τεράστια καριέρα λέει αντίο στα 75, φεύγοντας με 5 πρωταθλήματα στο NCAA και 9 τελικούς.

Για τους νικητές ο Λοβ είχε 28, ο Ντέιβις 18 πόντους, ενώ ο Μπέικοτ τελείωσε το ματς με 11 πόντους και 21 ριμπάουντ (8 επιθετικά). Στον αντίποδα για τους Blue Devils ο Μπαντσέρο που πάει για TOP 3 στο draft του ΝΒΑ που έρχεται, μέτρησε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Στους 19 σταμάτησε ο Κιλς και 10 πόντους με 8 ριμπάουντ είχε ο Μουρ.

Εύκολα στον τελικό το Kansas

Δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στον τελικό το Kansas που επικράτησε με 81-65 του Villanova και θα διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας του. Οι Jayhawks έθεσαν βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ημίχρονο που τελείωσε με το σκορ στο 40-29. Για τους νικητές ο ΜακΚόρμακ είχε 25 πόντους και ο Αγκμπάτζι που πάει για ψηλά στο draft έμεινε στους 21. Ο Ουίλσον πρόσθεσε 11 πόντους με 12 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Wildcats στους 17 έμεινε ο ηγέτης τους, Γκιλέσπι, o Σλέιτερ είχε 16 πόντους με 8 ριμπάουντ και 13 πρόσθεσε ο Ντάνιελς, με το Villanova να παίρνει μόλις 3 πόντους από τον πάγκο του.

 

NCAA Τελευταία Νέα