ΝΒΑ: Πως είναι να είσαι οπαδός των Νικς για τη ψυχική σου υγεία;

ΝΒΑ: Πως είναι να είσαι οπαδός των Νικς για τη ψυχική σου υγεία;

ΝΒΑ: Πως είναι να είσαι οπαδός των Νικς για τη ψυχική σου υγεία;

bet365

Η ομάδα σου τερματίζει κάθε χρόνο στον πάτο της κατάταξης, όλοι οι σούπερ σταρ τρέχουν μακριά σου και φέτος βλέπεις τον Τρε Γιανγκ να σου χαλάει το πάρτι της επιστροφής στα playoffs. O γκαρντ του Οίακα Ναυπλίου και φαν των Νικς, Φάνης Κουμπούρας εξηγεί στο gazzetta.gr την ψυχοσύνθεση ενός οπαδού των Νεοϋορκέζων.

Όταν η πραγματικότητα σε απογοητεύει ξανά και ξανά και ξανά (και ξανά), μια επιλογή μπορεί να είναι αυτή: Ακινητοποιήσου σε εμβρυακή στάση και βάλε τα κλάματα. Οι οπαδοί των Νικς περίμεναν πολύ. Οκτώ χρόνια ήταν αυτά... Οκτώ χρόνια μέχρι να επιστρέψουν στα playoffs. Το 2012-13 έπαιζαν στο «Μεγάλο Μήλο» ο Καρμέλο Άντονι, ο Τζέισον Κιντ, ο Πάμπλο Πριχιόνι και ο Αμάρε Στούντεμαϊρ. Στο μεσοδιάστημα οι απογοητεύσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Ό,τι συνέβη για παράδειγμα στο NBA Draft 2019, όταν οι Νεοϋορκέζοι είχαν ελπίδες να διαλέξουν στο νούμερο 1 τον Ζάιον Ουίλιαμσον όμως... κατέληξαν στο νούμερο 3 και τον Αρ Τζέι Μπάρετ. Φέτος επέστρεψαν στα playoffs και είδαν τον Τρε Γιανγκ να σκοράρει με floater στα 0.9" για το τέλος του Game 1 μπροστά σε 15.000 ψυχές που βρέθηκαν στο Madison Square Garden για ζήσουν το comeback. Ήταν οι ίδιοι που μετά το 1-1, ζητούσαν τον Ντουράντ, τον Ίρβινγκ και τον Χάρντεν στον β' γύρο! Πως είναι, λοιπόν να είσαι οπαδός των Νικς; Πως είναι να βλέπεις τον Φιλ Τζάκσον να φεύγει ως αποτυχημένος πρόεδρος και τον Τσαρλς Όκλεϊ να συλλαμβάνεται για επίθεση στον Τζέιμς Ντόλαν; Ο γκαρντ του Οίακα Ναυπλίου, Φάνης Κουμπούρας συνεχίζει να στηρίζει τους Νικς και μιλάει στο gazzetta.gr για αυτή την... ιδιαίτερη σχέση.

«Γουστάρω Νικς από τις εποχές που πάλευαν με τον Τζόρνταν! Τότε που τον κοιτάζαμε στα μάτια και δεν κωλώναμε πουθενά! Θυμάμαι τη σειρά των τελικών Ανατολής το 1993, όταν οι Μπουλς έπαιξαν μετά στους τελικούς με τους Σανς. Έγιναν τρομερά playoffs, είχαμε πάρει και δυο παιχνίδια! Κάθε χρόνο είχαμε συνηθίσει το έργο... Ξέραμε ότι θα βγούμε τελευταίοι! Λέγαμε, τουλάχιστον ότι θα πάρουμε το νούμερο 1 στο Draft αλλά ούτε και αυτό δεν παίρναμε! Δεν μας πήγαινε τίποτα! Το λέγαμε και στον Ντουράντ! Έλα στη Νέα Υόρκη, η χειρότερη ομάδα είμαστε! Θες να αποδείξεις σε όλους πως είσαι ο καλύτερος; Έλα εδώ και κάνε μας πρωταθλητές! Να σε παραδεχτούμε! Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από αυτό το πράγμα! Αν τα καταφέρεις με τους Νιου Γιορκ Νικς, τελείωσε. Είσαι στο πάνθεον! Ε, ούτε ο Ντουράντ μάς ήθελε. Φέτος γίνεται τρομερή δουλειά! Φαίνεται αυτό. Με τον Θίμποντο η ομάδα είναι σοβαρή και επιτέλους παίζει άμυνα! Δεν βλέπεις πλέον 120-130 πόντους. Τώρα δεν υπάρχουν αυτά... Είναι και ο Ρόουζ. Αγαπάμε Ντέρικ Ρόουζ! Είναι αυτό που έχουν πει... Αν δεν αγαπάς τον Ρόουζ, τότε δεν αγαπάς το μπάσκετ. Με όλα αυτά που έχει περάσει, με τις ατυχίες και τους τραυματισμούς... Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτόν τον τύπο. Θα περάσουμε τους Χοκς! Δεν γίνεται να μην περάσουμε. Ελπίζουμε ότι θα περάσουμε τα τελευταία 15 χρόνια. Θα σταματήσουμε να ελπίζουμε φέτος που έχουμε καλή ομάδα»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικς: Εισιτήρια μόνο για τους εμβολιασμένους!

Ο Ραντλ είναι κακός στα playoffs και το κοινό της Ατλάντα τον φώναζε υπερεκτιμημένο (vid)

Βρέθηκε ο φίλος των Νικς που έφτυσε τον Γιανγκ και αποβλήθηκε επ' αόριστον! (pic)

Ντέρικ Ρόουζ: Εσύ θαυμάζεις τον vintage ή τον σημερινό;

 

NBA Τελευταία Νέα